makine gerçekten çok güzel maşşallah.yalnız bişey sormak istiyorum konum itibariyle driftbox ve kamerayı koyduğunuz yer motoru kullanmak açısından ciddi sıkıntı yaratıyor olması lazım.daha doğrusu onlar ordayken nasıl yatıyorsunuz
Printable View
makine gerçekten çok güzel maşşallah.yalnız bişey sormak istiyorum konum itibariyle driftbox ve kamerayı koyduğunuz yer motoru kullanmak açısından ciddi sıkıntı yaratıyor olması lazım.daha doğrusu onlar ordayken nasıl yatıyorsunuz
rs2 ni yakından takip ediyorum.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.senin rs2 ninde maşallahı var.dbn konum itibariyle,hızlanırken yatmak için hiç ama hiç sıkıntı vermiyor.zaten yatacağımız zaman geriye kayıp yatıyoruz.dbn orada boşta kalıyor.camın altına gizlenmekte hiçbir sıkıntı yaşatmıyor..:icon_tup:
http://i1112.photobucket.com/albums/...825-WA0002.jpg
636 candir ya
kardesım motorun cok guzel tertemiz bakıyorsun birlıkte gazlama sansımızda oldu gideri cok iyi sen daha da iyi yapıcagına inanıyorum tekerde 15 hp aldıgında 280 e kdr 1000 lik makinaya yakın gidebilir misin acaba motor stock 143 hp mi neydi galiba sence nasıl olur
bir 1000 rr ın 100-200 u 4.5 sa sen 4.9 yaparım dıosn fark bu mu olur sence
100 200 kovalasa bile 200 den sonra şansı sıfır 1000 lik makinaya anca nos basması lazım 200 den sonra
maşallah çok iyi...
ardacım.1000rr ın 4.5 saniye olduğu konusunu dbn ile ölçüm alınca anlarız.yeni 1000 cc lerin 100-200 ü bence 4.5 sn altındadır.2011 zx-10r ve s1000rr ı da ölceceğim.motoru doldurduğumda 04 1000rr a belki 200 e kadar direnirim oda belki diyorum.200 den sonra bişi yapamaz 600 luk.10 kasımda arkadaş abd den geliyor pcv takımım gelsin sadece quick shifterı takacağım stok motor ile tekrar ölçüm alacağım.dosyada gördüğün üzere arrtı 0.16 eğimde yakaladım bu değeri,eksi 2 eğimde quick shifter(güç anlamında stok motor) ile 5.5 sn bile gelebilir.2 kere vites atıyorum herşey aynı kalmak şartı ile sadece quick shifter ile 2 vites değişiminde 0.1-0.15 sn kazanabilirim..1000 cc ile yürümek için world supersport setup ında bir 600 hazırlamak gerek.