kamer hani sarı jantlar seninle birlikte yasıcaktı :D
Printable View
kamer hani sarı jantlar seninle birlikte yasıcaktı :D
hayırlı olsun kardeşim biraz daha hızlanırsın:)
yazık ettin o güzelim sarışın jantlara yazık:D değerini bilene verseydin :D
edit: en güzelini yapmışsın, güle güle kullan
cok tatlı kanki ama keske sarı jantları satmayıp tonunu degişseydin o jantların tonunda problem vardı :D
jantlar süper olmus kardeşim stock janttan şaşma :)
Cok güzel olmus masallah ;)
arada degısıklık ııdır ya:D saolun arkadaslar:) denk geldı yaptık bısıler:)
saol tymu terine sağlık :D
o deılde bu duruma en cok kız arkadsım uzuldu heralde gözlerdi doldu vtec jantlarıyla gorunce gıttı sarılarım dedı :D
Az önce çorbacının önünden gidiyordun Kamer gördüm arabayı o ne lan dedim Kamer'in arabasının kopyası ama jantı orjinal :D Sonra plakayı görünce allah allah oldum plakası da aynı :D
Not: Kendi aracımda değildim.
kamer yapm bunu beni geçemicegini anlayınca gittin daha hafifini taktın dimi :D:D hayırlı olsun kalemim cok tatlı olmuş ama siyah farla olcak tatlılıgı yakalayamadın hala :D
Diğerine göre gayet güzel olmuş
Sırada Farlar var heralde ;)
jantlar ve filtren ii olmuş güle güle kullan.filtrenin performansından memnunmusun?nereden temin edebiliriz?bırtek far alman gerekiyor kardeş araban 10 numara ..
allah kaza bela vermesin
beyaz her zaman forever
hepsini ben değişmedimde gene değiştk olm:D dou bu jantlar daha ağır:D
tymu bari sen yapma şu kamerin yanında olma cok ayıp sana yaa git lan sac jant tak yine geçecem seni :D
bizzat jantları kaldırdığım için diyorum objektif yaklaştım :D
yanlış yerdesin kırma beni :D
Vtec jantları çok yakışmış hayırlı olsun. Birçok kişi farları değiştirmeni söylemiş. Bence farlara hiç elleme. Bi ara tüm civicler angelliydi şimdi hepsi karartmalı oldu. Hatta ön ek yerine şöyle bi plastik kullanılıp çitalar siyaha bile boyanabilir.:icon_tup:
http://i570.photobucket.com/albums/s...b2921483_b.jpg