Tek olsun değişik olsun diye kendi aracıma kendi yerimizde uyguladığımız rengiyle benim ve birçok kişinin hoşuna gitti. Forumdan abilerimiz kardeşlerimiz ne düşünür görmek istedim![]()
[IMG]http://imageshack.us/a/img90/2985/xvd9.jpg
Tek olsun değişik olsun diye kendi aracıma kendi yerimizde uyguladığımız rengiyle benim ve birçok kişinin hoşuna gitti. Forumdan abilerimiz kardeşlerimiz ne düşünür görmek istedim![]()
[IMG]http://imageshack.us/a/img90/2985/xvd9.jpg
Değişik olmuş güle güle kullanın. Ön panjur, lip ve yan ekleri mat siyah yapsan biraz hareket gelir bence. En azından panjur parlak parlak olmamış ona bir el atsanız daha iyi olabilir. Allah kaza bela vermesin
Masallah degisik olmasina degisik ama ben begenmedim kazasiz belasiz sklnca yine degistirirsiniz zaten
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Bence gayet başarılı. Fazladan katacağınız her siyah bence boğar, böyle oldukça güzel. Ama stoplarda ki hat bozukluğu ve renk farkı acayip gözüme battı, çözerseniz daha kusursuz olur![]()
Bence güzel olmuş. Ben beğendim. Şahsi görüşüm krem bütün havasını bozacaktır aracın, hele ki jantları yaparsanız. Bence panjura, stopların rengine ve çizgisine, arka ambleme ve plakalara bir güzellik yaparsanız çok daha güzel olur.
Siyah yerine gunmetal da düşünebilirsiniz, ama açık renklerden sakının.
Allah kaza bela vermesin, maşallah.
Değişiklik güzeldir, Maşallah aracınıza.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Farklilik her zaman iyidir
Fd6 da alisilmadik bi renk.oldukca dikkat ceker bence deisik ve guzel olmus![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
Bu renkde yada cok yakin tonlarinda Accord gormustum Avcilarda, hosuma gitmisti, bunuda begendim.
Rengi harika olmuş bence, çok beğendim maaşallah. Lastikler devamlı parlatılmalı mat rengi hoş kalmamış resimde bence![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Değişik olmuş mat olması biraz aracı boğmuş gibi , aksesuarlara parlak tonlar kullanılırsa biraz arabayı açacak gayet hoş olacaktır.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Güzel fikirler çıkıyordeğerlendirip son bi hale getircem aracı
![]()
Plastı dıp sanırım güzel olmuş ufak dokunuşlarla daha ıyı olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)