Çok teşekkür ederim.Ben bu şekilde satın aldım biraz da çekindim açıkçası sorun yaşar mıyım diye ama inanın sorunsuz gayet sağlıklı çalışıyor.Kapak altının fotoları da yok elimde dolayısıyla. :)
Printable View
maşallah çok güzel rengi durusu gözümü tırmalayan sadece plakalar oldu app olsa daha şık durur sanırım tekrardan masallah.
çok güzel araç bornova sanayide görmüştüm sanırm ..kazasız belasız
Bu araç bi ara ilanda hem atmosferik hemde turbo olarak bahsedilen araç değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum? Bi ara yine böyle tartışılmıştı kapak olayı.
Aynen o ilandaki araç. Hatta si motor mu var diye konuşulmuştu.
Maşallah araca, bir kaç kadran videosu koysanız çok güzel olur aslında, gidişini merak ettiğim bir araç. Allah kaza bela vermesin.
Bence öndeki plakayı arkaya, arkadaki plakayı da odanıza falan takın. :)
Bende motor ici resimleri olcakti, bulursam eklerim konuya, maasallah biara bende duruyodu rodaj zamaninda :)
çok beğendim gerçekten çok güzel masallah masallah
maşallah gerek duruşu gerek motoru olsun çok güzel bir araç
Masallah kardo eksikler tamamlandikca raichu olur :D Gule gule kazasiz belasiz kullanman dilegiyle :)
güzel araç bende vidyolarını merak ettim bak şimdi
Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim eksik olmayın. :)
Ön plakayı arkaya takma olayı bana da mantıklı geldi şimdi :D
Eyv. kardocum raichu olduğunu da görücez haftasonu gel ;)
masallah cok guzel gercekten rengi bi harika , ama bi hos bi jantla dahada guzel olucaktir . bkz . enkeirpf01 :)
Araç uzun süre satılıkta kaldı nasip sanaymış ama ilan 200+ hp lerden bahsediliyodu. 19.xxx de bi fiyat vardı.
slm, kazasız belasız kullan, kaça mal oldu sana turbo vs hepsi, taktım yürüttüm yani?
Sen gel gel off yapıcaz :D
Eyv. dostum ben uygulamadım bu setup'ı bu şekilde aldım ne kadara mal olmuştur bilemiyorum.