ben ne zaman istanbula gelsebi yerde kesın goruyorum arabayı masallahı var
ILongBoardDude Nickli Üyeden Alıntı @Mivec_4G63 aracı Çağlayan'da sık sık görüyorum bu civarda mı iş yeriniz ? Evet hocam avukatlık büromuz var çağlayanda. Siz nerdesiniz
men dakka dukka.
MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı ben ne zaman istanbula gelsebi yerde kesın goruyorum arabayı masallahı var Allah Allah çok mu geziyorum acaba nerde denk geliyor genelde Sağolasın eyvallah.
Diyadin Nickli Üyeden Alıntı Jantlar ile araba aynı renk olunca boğmuş. Açık gri yada beyaz daha güzel olacaktır. Güle güle kullanın boyadık yav güncel fotoları attım e.adakale Nickli Üyeden Alıntı jantların renk değişimi ile bi okadar daha güzel olmuş. maşallah iyi sürüşler. Sağolasın hocam
Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı Evet hocam avukatlık büromuz var çağlayanda. Siz nerdesiniz Bizimde Sürücü kursumuz ile SRC kursumuz var Çağlayan'da hatta bugün yine karakolun karşısında gördüm arabayı maşallah.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
pis pis takılıyorum valla sağolasın
Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı pis pis takılıyorum valla sağolasın sen benimkini gör off road yapıp öyle geliyorum sanarsın.
Jantlarımı geri istiyorum dedi.
ILongBoardDude Nickli Üyeden Alıntı Jantlarımı geri istiyorum dedi. ve evlat satıldı..
Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı ve evlat satıldı.. Plaka'da mı değişti geçen yine camdan geçerken gördüm aynısından başka plakalı.
Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı Allah Allah çok mu geziyorum acaba nerde denk geliyor genelde Sağolasın eyvallah. bi kere Ataşehirde gordum denk geldı hattta yılmaz abı sanmıstık bı kerede kopru yolunda gormustum renk guzel araba guzel olunca dıkkat cekıyor
Eyvallah plaka kp 9414 oldu galiba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları