İç döşeme 3500 tl yazmışsın neler yapılacak ? Pazar günü octaviamın koltuklarını suni deri döşeme yaptırayım dedim 600 tl fiyat verdi usta ön ve orta direkleride kapla dedim hepsi 700 olur dedi. Tente dahil değilse 3500 tl çok uçuk geldi bana
Printable View
İç döşeme 3500 tl yazmışsın neler yapılacak ? Pazar günü octaviamın koltuklarını suni deri döşeme yaptırayım dedim 600 tl fiyat verdi usta ön ve orta direkleride kapla dedim hepsi 700 olur dedi. Tente dahil değilse 3500 tl çok uçuk geldi bana
tente vardır içinde bence
Abilerim tente dahil değil dahil olanlar
Koltuklar
Torpido
kapı içleri
Kaportaya gelince ustanın dediği " Bu aracın bir çok yeri macun " . Tamamda usta 2500Tl nedir çürük olsa daha kolay diyor.
Boyacı 2500 TL istiyor . onuda anlamış değilim dediği laf şu ( Ne kadar doğru bilmiyorum) " Boyacı var 250 gram astar kullanır Boyacı var 1 kilo astar kullanır".
Döşemeci olarak maslak otosanayideki yerle bi konuşacağım teşekkürler bu arada . Başka bildiğiniz ustalar varsa yazarsanız çok sevinirim .
3500TL döşeme fiyatını nereden aldın? Uçmuş..
fiyatların neresi normal saçmalamayın..
Sen arabanı götürdüğün yerden al kardeşim Facebooktan Gökhan Fıçıcı yı bul ekle onunla konuş kafanda ne var ne yok hepsini sor fikir al... Fiyatlar uygun gelirse Gökhan alır arabayı bursada yapar :)
Merhaba kardeşim. Öncelikle kolay gelsin.Çok yorcu bir işe adım atıyorsun. Aynılarını ben yaşadım daha 2 ay önceye kadar o yüzden kafanın ne denli karışık olduğunu biliyorum.
Fiyatlar olarak inanılmaz uçmuş ustaların.
Ben sana şöyle diyeyim ben komple 7000tl hatta biraz fazla olablir ücrete hallettim.
Ama benim fiyatımda jantından tut (orjinal bbs rs) yeni koltuğuna hatta yeni koltukların kaplanmasına kadar vardı.
Tüm koltuklar recaro kumaş + alcantara yapıldı. tavan taban yapıldı kapı döşemeleri yapıldı.Ha şunu diyebilirsin "sen şahin yapmışsın tabi o kadar tutar" ama ne olursa olsun senin aldığın fiyat kadar tutmaz.
Kısaca sana benim fiyatlarımı söylersem:
Kaporta 1500tl (bol çürük vardı)
Boya 1300tl (normalde 900 idi metalik renge geçince bu oldu)
Döşeme 1500 (koltuklar dahil değil)
Gerisi ıvır zıvır :D
Kolay gelsin yeniden.
Gökhan abiyle konuşucam en sonunda bursaya götürücem aracı .
Fiyat dediğiniz gibi şahinle bunun arasında pek farkyok bence yapılan işler aynı bence aynı macun aynı boya ve neredeyse aynı olan elektrik. Fiyat aşağı yukarı aynı olur bence ve benim istediğim rakamlarda o aralıkta . 5-6 ya hallederim diyordum herşeyi fakat baktım herkes uçuyor bende çıtayı 8 e çektim ama yine kurtarmıyor :( ben 15 desem bütçeye sanırım 20 lira fiyat çekerler :@
alacantranın metresı 10 tl ya :D
önce sen arabani ordan bi kurtar da sonra ne yapacağina karar ver 12 bin filan masraf etme aman diyim
Kaportacı ile iyi konuş saç parçalarını kendimi düzeltecek durumuna göre
Yoksa ; hazır mı alacak, alsan ne kadar bastırırsa ne kadar falan öğren.
Bana çamurluk ağzının saçlarını istemişti konuştuğum biri sök çürükleri yap 1500 lira demişlerdi.
Götürdüğüm ikinci kişi kendim yaparım dedi. Çürükleri hallederim dedi 600 dedi.
Bir kaç abiden fikir aldım dedikleri çok mantıklı geldi
Boyayı sen al fırın ve usta bul
Kumaşı sen al kaplayacak usta bul
Sizce mantıklımı baktığınızda cidden çok hesaplı bir fiyata geliyor özellikle kaplama
Boyayı ne kadara alırım bilemiyorum ama fırını olan bir abi malzeme senden 500 600 e boyarım dedi . Kumaşta öyledir umarım metresi 10 lira değilde 15 lik alırım daha kaliteli ve iiçim rahat şekilde olur herşey .
4kg boya metalik renk
2kg besleme kat için boya
Alkirik astar
Sertleştirici
Tiner
Vernik
2 Koli 24-25 Adet Pütür yalıtım için
Mumlu bez
Zımparalar
Kullanılan macun
... ıvır zıvır .. 850TL ye buluyor.
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...75219405_n.jpg
Ee çok iyi bence işçiliğe kaporta boya dahil 1000 tl versem toplam bana en fazla 2 ye gelir ve bu fiyat çok iyi (kaporta boya diğer türlü 5 e geliyordu ) bugün araçtaki su kaçağını giderip fırını olan tanıdık kaporta boyacıya gidip konuşayım o zaman yüzüm gülmeye başladı :)
kardesım fiyat cok yüksek.... trabzondn bir arkadaş toplamıştı aracını bastan sona kadar hatta hıdrolık dıreksıyon getırtmıstı 9000 tl cıvarı harcamıştı.... sen aracını ordan bıran once al başka usta bul