denildiği gibi kemer rengi değiştirilebilir ama lla değişmesi gerek mi ? hayır tabikide :) maşallah çok güzel toparladınız aracı kazasız belasız
Printable View
denildiği gibi kemer rengi değiştirilebilir ama lla değişmesi gerek mi ? hayır tabikide :) maşallah çok güzel toparladınız aracı kazasız belasız
Emeğinize sağlık çok güzel olmuş özellikle boyası hatasız gerçekten Nazar değmesin. Kazasız belasız kullanın hayırlı işler :)
iş yerinde kemer cok kırmızı bej mavı hergün bir kemer takarım artık herkezın zefkıne gore gravat misali :=))
Çok güzel oldu maşaallah. Bence ön jantlar dar olsa daha güzel olurdu. Bir de kemerlerle vites topuzunun orijinali takılsa daha iyi olur bence. Kafadan biraz düşmesi lazım bir de...
320-323 ün orijinal 3 kollu direksiyonu, orjinal vites topuzu orijinal kemer ve okuma lambalı dikiz aynasıyla tam bir efsane olur diye düşünüyorum
harika olmuş emeğinize sağlık ama kesinlikle egzoz istiyor sanırım :)
Mükemmel iş, tebrikler
Çok iyi ellerinize ve kesenize sağlık.. Granada almayı düşünüyorsunuz sanırım Anadolu yakasında Ford parçası satıyorum elimde Granada'nın bazı yedek parçaları mevcut aklınızda bulunsun istedim :) Kapı lastikleri,cam lastikleri,ön-arka takım,fren,motor vs gibi..
begendigim araç lardan ri işçilik renk emek hakkını vermiş elinize saglık
direksiyon isterseniz M1 var bende momo drifting ile takas ederim
temsili resim
http://a1302.hizliresim.com/16/v/kk7ju.jpg
tek kelimeyle muhtesem bir işçilik ... ah suan arabamı sokabılcegım bır garajım olsada komple kendım sökebılsem. o kadar cok ıstıyorum kı. hem insanın içine sıner hemde gozu hıcbırseyde arkada kalmaz.
Abicim size bir de sorum var. Bende yakın zamanda komple kaporta boyaya sokmak ıstıyorum aracı. yaptırdıgınız usta gercekten işinin ehli. ben boya ısında takıntılıyım ip gibi olsun ıstıyorum acaba sızın yarıtrdıgını ıscılıkte komple kaporta bota ortalama kaca gıder ?
arkadaslar elınde arka orjınal ruzgarlıgı olanvarmı e21
mrb konuya kaporta ile birseyler sormusunuz arac hakında benım kaporta boya konusunda fıyat verme gıbı bir bilgim yok senın aracın durumuna baglı ama ben bmw e 21 3000 tl ye boyatım kaporta 2700 tl cıvarı tutu ama bu demek degıldır hepsı bu kadar yanı sen gene de bıraz buyuk dusun ne cıkıcagı beli olmaz