farlar gece güzel değil kardeşim ama makina 10 ... allah kaza bela vermesin 10 numara :)
Printable View
farlar gece güzel değil kardeşim ama makina 10 ... allah kaza bela vermesin 10 numara :)
Farlar bence de kesinlikle orjinal kalmalı, beyaz yanak+ kırmızı jant çemberi hoş durabilir.
Maşallah, Allah kazadan beladan esirgesin.
maşallah maşallah. hoşgeldin :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin , ayıptır sorması maliyeti nedir acaba :)
valla farları cok begendım :D kımse yazmamıs ama topa tutan olmaz umarım :D
sanki byle gozlerıne rimelini çekmiş kız gibi duruyo :D bitek angellar olmamış oda nazarlık olsun : )
kazasız belasız guzel gunlerde .
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :)
orjinal rengi ve orjinal farlar ile daha iyi olabilirmiş :) yinede çok sıkı duruyor maşallah
güzel araç, kazasız belasız.
Farlara bayıldım valla süper... Allah kaza bela vermesin :)
az bulunan bir model olması ve orjinal olmasından dolayı çok daha özel bir araç...kasa olarak sen sevdiğim vos'lardan... şahsi görüşüm farlar acilen orjinale dönmeli,o zaman nokta olur...
maşallah...
oglum bak yapmayın bulastırcaksınız benı bu vosvosa hee :) masallah kazasız belasız kullanın :)
Kırmızı vosvosa çok yakışsa da çok alışılagelmiş bende orjianl renginden yanayım yada krem olabilirdi belki tam herby rengi;)tamamen zevklerle alakalı renkler durumu:)
tabi yanlış anlaşılmasın harcanan emek ve para fazlasıyla göstermiş kendini ve çok şık ve sevimli bir VW daha kazanılmış kesinlikle.
Kazasız belasız güzel günlerde binmeniz dileğiyle
MAŞALLAH
Hoby bahçemiz yazan foto inanılmaz hoşuma gitti. Araçlara maşallah :) Çok çok iyi gözüküyorlar.
Abi zaten ufak bi nazarlığın olmuştu. Burada da paylaşıp şeytana iş çıkarmışsın :D Maşallah Allah kaza bela vermesin.
Kardeşim öncelikle aileye Hoşgeldin . Keyifli ve aktif forumlar dilerim . Seni burda görmek , gerçekden çok güzel . Ragtop ' a söylenecek fazla bi sözün olmadığını düşünüyorum . Ragtop ' un üzerindeki emek ve uğraş ' ı en iyi bilenlerden olarak , karşılığını fazlası ile aldığını söyleyebilirim . Son olarak , bu miniğe binme ve kullanma zevkini yaşadığım için kendimi fazlası ile şanslı hissediyorum :) . Allah ; kazasız , belasız ve güzel günlerde kullanmak nasib etsin ...
Maşaallah çok güzel. Bence de farlar orijinal kalmalı. Ön plaka da önden kötü gösteriyor bence arabayı...
en çok farlar hoşuma gitti göz gibi duruyo çok tatlı bi hava katmış kazasız belasız