maşallah hiç bir eksiği yok bence yara bandı da nazarlık olsun kazasız belasız :)
Printable View
maşallah hiç bir eksiği yok bence yara bandı da nazarlık olsun kazasız belasız :)
Yara bandını turuncu ya da siyaha boyarsan daha hoş olucaktır
Maşallah Ceüç çok iyi. Kazasız belasız.
Yapılan en son ki işlemler harika oldy
Cenker Maşallah kardeşim cok güzel oldu Kazasız Belasız :)
Cenker Harika olmuş kardeşim Çok emek verdin ama herşeye değmişş :)
teşekkür edeirm jantlar 2 ay aldı ömrümden heralde :D
çok saol abim sen yapma bari :D yara bandım şekildir :D:D
çok teşekkür ederim abim ufak tefek işleri kaldı :) yara bandı + 9 hp verdi :D
teşekkür ederim :)
teşekkürler :)
çok teşekkürler :)
yara bandı mecburi şuan içinde bulunduğum durumdan teşekkürler :)
teşekkür ederim Melih'in sevdiğim bir lafı vardı çirkin araba yoktur yüksek araba vardır aynı o hesap :)
çok teşekkür ederim :)
teşekkürler :)
melihim çok teşekkür edeirm :) arkayı basmamamdaki tek sebep baba kullandığı zaman kaldırıyorum arada arabayı o zamn arka basık ön kalkık olmasın maguris spec :D
çok teşeşekkürler ufak teşek işleri kaldı :)
hehe teşekkür ederim kankaaacım nazar boncuğu bgun alıcam :D
çok saol kankaaaaa yara bandım çok sexidir çaktırma onun bile etkisi var performansa :D :D
yavrummm çok saol çok teşekkür ederim :)
arkasını çok sevmyiorm :D hehe :) teşekkürler :)
çok teşekkür edeirm :)
havalar biraz düzelsin sökücem onuda :)
ceüç :D çok teşekkürler yara bandı gidici :D
abim teşekkür ederim :)
teşekkür ederim kardeşim jantlar özellikle içime çok sindi :)
çok teşekkürler mayıstan beri uğraştık öyle böyle güzel bir araç çıktı meydana :)
yara bandını sevdim ;)
Maasallah hemsoo kazasiz belasiz dün aksam senden bahsettik korfezdeymissin sanirim emre aktiyi taniyosun sanirim kuzenim olurda o sordu gordunmu diye...😊plakasi yeterr...39 😉
maşAllah kardeşim çok beğeniyorum c3 ü hem yakışıklı hemde ekonomik yanlız tek tavsiyem aynakapak rengin çok sırıtıyor onu fren kaliperinle aynı renk yapıp güzel bi kombinasyon yakalayabilirsin, tabi bu farklı bi renklede olabilir, nacizane fikrim tabi, zevk sana ait, kazasız belasız kardeşim ;)
maşallah kazasız belasız jantlar ve basıklık guzel olmuş..:)
maşallah. En ama en guzel jant secımı olmus hakıkaten tebrık ederım :) Kazasız belasız ınsallah.
Bırseyı merak edıyorum; yara bandının ve ön çeki demiri yerının ordakı mavı bant veya sticker herneyse amacı nedır ?
Maşallah çok güzel olmuş :)
Bizlerin sesine kulak verip c4 jantı taktığın için kendi adıma teşekkür ederim :)
maşallah kazasız belasız kullanın , körfezde canlı gördüm daha güzel duruyodu resımden ; benımde dıkkatımı yara bandı cektı korfezdede :)
emreyi tanımam mı yaa :) emre neden gelmedi piste :? )
çok teşekkür ederim ibrahim abim önerini dikkata alacağımm :)
- teşekkürler :)
teşekkür ederim :) yara bandını ilk sayfadada yazdım parj halnde sürttüklerinden dolayı boya kalktık bende o amaçla yapıştırdım . navi ok ise çeki demirini gösteriyor .
ben teşekkür ederim yardım ettiğiniz için teşekkür edeirm :)
teşekkür ederim :) yara bandı mecburiyetten :)
o kadar uğraş didin aldığın janta bak ben de bentley jantı falan alcan sandım akü :D
maaşallah çok hoş olmuş c3 ü beğenmeye başladım :)
Çok güzel olmuş maşallah
maşallah emeğinize sağlık :)