Cok guzel tercih iyi gunlerde kullan, bende SW a bileniyorum, accayip begeniyorum kendilerini :)
Printable View
Cok guzel tercih iyi gunlerde kullan, bende SW a bileniyorum, accayip begeniyorum kendilerini :)
maşallah kazasız belasız kullanın.Cok begenıyorum bu araçları son zamanlarda gozume hoş gorunuyorlar.Hyundai ve kia son zamanlarda kendini aştı güzel işler yapıyor.Yeni i30 ve kia ceed'in iç tasarımı cok hosuma gidiyor.
hayırlı uğurlu olsun , allah kaza bela vermesin , güzel tercih :)
Maşallah hayırlı olsun :)
İ30 unuz dizel miydi ? eğer dizeL İse hangisini daha çok beğendiğiniz yakıt ve performans olarak?
Hayırlı olsun, araçla oynadınız mı acaba yazılım olarak?
:icon_tup:
teşekürler ikinizede
eski kasa i30 benzinliydi 1.4 109'luktan. karşılaştırma yapamıcam oyuzden :D daha 2100 kmlerde en son 180 TL ye 620-630 km gittim sıkısık trafik mülayim mod ara ara sıkmalı :D
Saol bayinin yaptığı cam filmi var :p:D yazılımı istiyorm ama daha kısmet olmadı . biraz popoyu dogrultmam lazım öncelikle :D
hayırlı olsun bizde de 2011i var, otomatik ve dediğiniz gibi fazla yakıyor biraz.buaralar yeni kasa ya bakmaya başlamıştım içi öncekine göre çok güzel, kaliteli ve dolu duruyor.ama otomatik şanzıman yüzünden octavia ya geçicez gibi gözüküyor.güle güle kullanın.