araç güzelde arkadan cok basık olmuş ya arkayı kaldır biraz yada önden biraz bas orantılı olsun :) masallah emegıne saglık guzel olmuş aracın.
Printable View
araç güzelde arkadan cok basık olmuş ya arkayı kaldır biraz yada önden biraz bas orantılı olsun :) masallah emegıne saglık guzel olmuş aracın.
Araç çok güzel olmuş bence orjinal olarak topla :)
Tam kıvamında olmuş :) maşallah
Öncelikle muradına erdin Fatih güle güle kullan .Arkadasların dedigi gibi bencede önü biraz daha basmalısın gerçekten orantısız olmus .
acilen kafayı basman lazım
bence de çıtır bas bu kadar orj toplamışsın yerlerde süründürüp yazık etme yada bu orj liğe yakışmıyor bence güzel olmuş ama
önü kesinlikle düşür biraz orjinal far bide tadından yenmez :)
Plaka ve plakalıktan kurtulmalısın bence. Onun dışında on numara olmuş.
Orijinal farlar takıldı yaylara ayar yapılacak bide bu hava filtresi varken arabayı bi tüpe alayım dedim benzinde kullandım hep motor yeni diye piston kafaları kurum bağlaması için tüpte 1 2 saat normal sürdüm performansta çok iyiydi fakat sonra geldim arabayı sanayiye çektim 1 2 saat bekledim tekrar bi süreyim dedim tüpte bu sefer boğularak çalışmaya başladı gaz sonradan alıyo giderken mesela yarım gazda giderken araba boğuk gidiyo dip gaz yapınca vtec açar gibi birden alıyo kendini araba lpg havayı sevmez diye biliyorum bende ama ilk 1 2 saat neden böyle olmadı filtre borusunun boğazını yarıya kadar bantladım düzeldi ama ilk sürüşteki performans yok benzinde çıldırıyor.
Vallahi helal olsun; o halden bu hale adam olmaz diyordum içimden ama helal olsun maaşallah
İmrendim valla. Şahane olmuş.
Bnce ilk sayfadaki fotolarla birlikte before-after yap ;)
O çürük zamanından bugüne kadar harcanan emek-zaman ve paraya değmiş.
Güle güle kullanmak nasip olsun..
bu nasıl kordondur maşallah nazar değmesin yapılması gerekenleride yapacağını söylemişsin zaten. allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin
emeğinize sağlık hakikaten şahene görünüyor
Kordon gerçekten iyi olmuş farları orjinale çevirip kafadanda biraz daha basmalısın bence
Herkese fikirlerinden ve yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum.Araca orjinal farları takıldı arka 2-3 cm kaldırıldı egsozdaki deve boynu dedikleri yer araba esneyince biyere vurup ses yapıyodu onu değiştirdik el freni 3 kez koptu onu yaptırdık bu yüzden fazla ilerleyemedik önü hafif düşürecez kapı bantlarınıda takınca fotoğraf çekeceğim.
Bagajdaki ve jantlardaki fiat logolarını, yeni kırmızı logodan yapsan olur :), kapı çıtaları yok onlarıda taksan olur :) kazasız belasız ;)
Kırmızı fiat yazısını sevmiyorum, kapı çıtaları yarın takılacak yorumun için teşekkür ederim :)
25 Nisan günceli.
-Kapı ayarları yapıldı.
-Kapı çevre bantları takıldı.
-Sol ön kapı kilidi değişildi (orijinal)
-600 km'de yağ değişimi yapıldı.(Lukoil 4lt)
-Difransiyel şanzıman yağları kontrol edildi.
-Mavi antifiriz Kırmızı organik antifirizle değişildi.(3lt)
Mavi antifiriz üst kapağı çürütür dedi bikaç usta kırmızı önerdiler o yüzden değiştim.
http://i.hizliresim.com/glV25R.jpg
http://i.hizliresim.com/9Xqg43.jpg
http://i.hizliresim.com/qq8jYD.jpg