kardeşiim bende ayar oldum
biz ailemize bırsey olmasın diye dua edeiz herif ne derdinde
ne desen az böylelerine
Printable View
hislerimize tercüman oldun semih!
Allah ıslah etsin ne diyim...
bence makara yapıyor yada gerçekten karaktersiz biri bu
yazık yaa insanlar egolarının kurbanı olur bazen tamamda bu nedir yaa acıdım sana değil ailene acıdım bu yaşa getirmişler seni sölediklerine bak yazık çok yazık demekten başka hiçbişe gelmio içimden
2500 lira maas aliyomussun 20.000 lira kredi cek s2000 in amca oglu delsol al :)
yazdıklarına bak karaktersizin yaa.. İnşallah hayatında el arabasından başka bi araba göremezsin..
oha lan bana ayda 2500 maaş verseler işyerini kapatır giderim
bende okuyunca şaşırdım dalga geçiyor yine birisi diye düşündüm
Allah akıl fikir versin acilen tedavi görmelisin eger bu yazdıkların doğru ise
bu arada sen bu arabaya sahip olamazsın inşallah çünkü kazara aldığını hayal ettim günahsız bir ailenin ölümüne sebep olursun sen
bu elemana s2000 alip icine bindirmeden pert etmek lazim.
akrabağ evlılginden oldugu nasıl belli oluyor :D
Tamam bende hastayim s2000 ne de ailenin olmunu gözönüne almak nedir arkadas . Gelmis burda ruyalarima giriyo falan diyosun . Sikmisim arabasini anama babama bişey olmasin. Senin hesabina gore dusunursek bendr 3-4 milyar para var babama 10 milyar kredi cek araba al bana diyorum . Her seferinde tartışıyoruz birbirimize giriyoruz. Napiyim vuriyim mi bu adami yoksa bende Allaha isyan mi edeyim. Allah akil fikir versin kardes. Kus sinifina binip mutlu olan insanlar var git birazda ornek al
Abi şunun ip ye bakarmisin başka biriyle uyuşma falan yok mu bence birisi makarasina açmiştir.
Bi insan bunlari söyleyebiliyorsa birakin amk it ölsün böyle evlat olcana kedi köpek besle evde daha iyi geçmişini siktim beyinsizi
http://imageshack.us/a/img28/9522/cdjp.jpg
Bu da güzel abi. :D
Konu sahibinin en son ehliyeti yoktu, itiraf etti mi ? :D
Allah kime vereceğini biliyor valla, bunun gibi evlada az bile
senın gibi evladım olsa cebıne esrar koyar polıse ıhbar ederim. küfür edicem ama anasına babasına dokunacak dıye edemıyorum yavşağa bak.Babam gecen mayıs ayın da motor kazası gecırdı haberı alınca hastaneye nasıl gıttıgımı bılmıyorum çok şükür iyi olduğunu görunce deyim yerındeyse sevıncten hastane de karı gibi ağladım şuan pelvis kemıgı kırık oldugundan topallıyor her gun dua edıyorum iyileşsin başka bışey ıstemıyorum diye bu ibnenın dedıklerıne bak.kim bilir anası babası ne hayallerle buyutmustur bunu nerden bılsınler böyle bir deli yetiştirdiklerini.Lan arzu ettıgın 4 tekerlekli bir demir parçası forumdan kıme sorsan hayalın de bır araba vardır benım de var ama omur boyu el arabasına dahıl bınmem onların sacının telıne zarar gelmesın dıye.Fakirlik utanılacak bişey değil hayatta en kolay kazanılan şey paradır.en çabuk kaybedilen de şeref. Sen varya tam bir şerefsızsın. sana tavsiyem git kendını bir yerden at. Ailenı daha çok üzme.ölüsü olan bir gün ağlar,delisi olan her gün. ... delisi
sen tam dayaklıksın amk..
allah ailene sabır versin..
Vay .mk lan ben asgari ücretin altında maaş alıyorum adam 2.500 lira maaşla arabam yok diye ağlıyor. İlla yanlayacaksan başka araba alsana gerizekalı mahluk sinirlerimi kaldırdın !!! Ben zar zor para biriktiriyorum kendimden kısıp e21 almak için adamdaki lükse bak
ertan abi sen misin bu bak sensen ayıp ediyorsun abi normal nickinle aç bu konuyu
Şimdi bu şahıs 2500 lira alıp fakirim diyorsa ben 1500 lira ya hangi sınıfa giriyorum ?
Ulan ne geblo insanlar var ya.
Makaradır ya :D Yoksa 23 yaşında 2500 lira para kazanan bi insan böyle konu açar mı :D
s2000i s2mm sana bişe olmasın....
şükretmesini bilmezsen bi *** elde edemezsin. ne salak adamsın sen ya
Arkadaşi ben taniyorum daha önce de e30 için dayisini bıcaklamişti.
cıta yükseltmiş
Belki 2500 lira bütün ailenin toplam geliri filandır.
Ama dümen gibi geliyo bu kardeşimiz tahminim 13 yaşlarında, yani yazdığı şeye göre bu yaşta olması gerekiyor :)
Fakir bir ailenin çocuğu ama 2500 tl maaş ya devlet memurusun yada süper zekasın yoksa bu paralar kazanacak meslek az yada prof olman gerek 2500 tl yede istediğin kadar kredi verilir
Kafan çok güzelmiş kardeş.
Allah akıl fikir versin
kaç yıllık içiciyim böyle kafa görmedim
hakiketen durumun hiç iyi değil ya dalgandasın yada harbi manyaksın Allah kurtarsın kardeş.