Ben rakinin yaninda beyaz peynir soğurt koymaya uşeniyorum neler yapiyosun maşllah
Printable View
Farkli seyler denemek guzel oluyor . Citrus ketel one yada absolut vodka + soda her zaman favorim ama isim geregi degisik icki ve kokteyl kombinasyonlari hazirlamak & denemek hosuma gidiyor :)
allaha şirk koşma ailenide üzme, araba her zaman olur iyi kötü, hepside metal yığını sonuçta ama aile her zaman olmaz, ailenin değerini bil.
Yusuf abi buna ayrı konu açsana aslında ya, böyle kız arkadaşımıza falan hazırlarız ( sanki var da amk :D ), işte mood a göre neler içilebilir..
Bir de 2500 maaşla nerede çalışıyorsan okulu bırakayım arkadaş hemen sokarım üniversitesine çok bunaldım :D
Aslinda boyle yaziyorumda tabiki Tr de olacak seyler degil bunlar. Alkol asiri pahali Tr de ondan zaten tek icki kulturumuz efes bira ve raki :)
Dogus, sorun yazayim konu antipatik gelebilir ;)
Allah başka dert vermesin...
Siz elinizde hangi icki var soyleyin ben tarif veririm size :D
Abi sen bi makale hazirla Pc ye kaydet sonra Pm atarsin konu açmaktansa :D aklimiza geldikce sorariz ahaha cok mantikli bak
HHahaha evlatligimizi aldik gec kaldin :D
Abi ben 335 in içn falan yatarim öyle şeyleri dert etme max 1 aya kurtaririm kendimi ahaha :D
Haha gel yaw kaliriz hep beraber 1 eksik yada fazla onemli degil ;)
Bu kafayla zor alsan da hayrını göremezsin diye düşünüyorum düşüncen çok saçma ( en azından bana göre ) ... Bir araba için yaa bi taşıt için Allaha şirk koşmak,aileden vazgeçmek bunlar gerçekten ciddi sorunlar acilen bi psikologdan yardım almalısın ;)