İsallah bende merak ediyorum ne vericek :)
Printable View
İsallah bende merak ediyorum ne vericek :)
Mantzel filtre egzoz yazilimla 135 140 gorursun ustune yaptgin eklemelerle ne olur bilemem :)
Valla iyiymis ozaman 150 garantimiz var :) bode sökeriz ne varsa
Emmeden baya kisilmis bir arac oyuzden rahat alirsin :)
DuZ boru kac mm kullandiniz 51 mi yapsam acaba sonda 63 mm hks var bire 4.2.1 headers var emmede buyuk 48 mi ceksem
Bende 51 duz var son orj. Headers yok sorunun tam cevabi bende degil yani :) ama yuklicem motoru diyosun 48 biraz sikabilir mesela her arac farkli farkli saxo 106 sikistirmayla yuruyen arabalar ama ama gsi da ne tepki verir denemedimde gormedimde :)
Daha once saxo turbolamadan once 48 mm boru ile daha iyi yurumustu palio sportingte ayni 48 de yurudu bilmiom bunda nasil olucak
Aynen oyle 48lik deniyen varmi bilmiyorum denede bizde faydalanalim belki daha iyi yurur :)
Suan 48 lik var bugun elektrik tesisati yenilenio bakalim bikac deneme yapariz 48 nasilmis :)
bende gsi varken 48 lik lexmaul un komple egzoz unu getırtmıstım orta susturucu da vardı araba sıkıyo du. bence 51 lık yapmanız daha ıyı gıbıme gelıyor
Suan 4.2.1 headers takili 48 mm duz boru sondada 63 mm hks var
Dun gece elektirk tesisatini ve ateslemeyi sifirladik arabanin sesi degisti be :)
https://m.ak.fbcdn.net/photos-g.ak/h...778_n.jpg?dl=1
headersın iskender yapımı zamanında yapılan tigradan cıkan headers ben satmıstım benim aracımdaydı kaliteli yapılmıştır kac senelerden beri sıkıntısız hala ama satıp supersprint almıstım cok cok daha iyiydi haberin olsun
Arabaya hoc bakilmamis ole soliyim bujileri soktuk 4 use farkliydi biri cift tirnak biri tek biri.... Gerisini sen dusun bakalim az kaldi yururunu merak ediyorum :)
İşler ve ayarlar bittikten sonra artık bir video yakışır..Sesini bir duyalım...
Kolay gelsin Şenol....
Şenol maşallah, hemen kolları sıvamışsın bitiriyorsun bile.
Allah kaza bela göstermesin, iyi günlerde kullan :)
Bu arada anlamadığım şey, emme büyük derken kelebek mi büyük yoksa alt manifold mu işli
Headers evet 51 mm buyuk ihtimal emme nin kazani buyuk
Eksoz manifolsun çıkışı 51 se borunda 51olsa iyidir, 51giriş çıkışlı ateş perdesiz orta ve son sana kalmış.
Emmenin kazanının büyük olması bişeyi değiştirmez, filtreden tut tüm havanın geçtiği kelebek boğazı çapına, manifoldun alt portlarının çapından tut alt manifolt hatlarının iç çapına, kapaktaki emme portlaeından subap oluklarından eksoz çıkışına hepsinin oranla büyümesi gerek, açtığında bunları dikkate alarak yapabilirsin. Bende mahle 80.000piston kullanıyorum çok memnunum
Aslin da suanki durumu en iyi bi gsi la deneyerek anlayabiliriz bi tane 98 var mantzel filtre egsozlu onla denemek lazim
48 lik doğru tercih olmuş abi, sona hks yerine 51 lik ss magnumla daha iyi back pressure yakalanabilir
İstanbulda olsan denerdik :)
HKS 63 mm hediye die taktim kiyamiomda sokmeye :)
Valla abi denerdik kismet artik :)
Direksiyonlarimiz ve renk ayni :)
Renk aynı değil, aynıydı ben değiştirdim, şuan gunmetal, direksiyonların arasındada dağlar var, tarz aynı ;)
Bende ki ofsetli momo bide bunlarda maf varmiydi ben bulamadim
MAF var zaten (akışmetre) 94sonrasında MAP var. Su kutusunun solunda
Bi tane 98 var onun su kabinin yanindaki bende yoktu dedim acaba :)