ilklerin ademisin vesselam
kazasız belasız
Printable View
ilklerin ademisin vesselam
kazasız belasız
Maşallah, Gerçekten özenerek yapılan bir uygulama, EG de güzeldi bazooka olarak nam salmıştı ama ep3 de daha bir oturaklı olmuş sanki setupla birlikte..allah sorunsuzca binmeyi nasip etsin. :icon_tup:
Koskocaman Maşallah harika duruyor :) Emeğinize sağlık :)
maşallah, eg'de çok güzeldi bu da öyle
Pistte inceledim her detayı çok güzel özellikle konsola bayıldım. Hem gidişi hem duruşu güzel böyle araçları ekstra seviyorum
Çizgisi çamurlukları jantları herşeyiyle başarılı bir araç hiç canlı izliyemedim inşalllah ilk organizasyonda izlemek kısmet olur. Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin maşallah.
maşallah kanka istediğin gibi oldu sonunda kazasız belasız kullanırsın inşallah :icon_tup:
saol ıce abi:)
iyi yapmaya uğraşıyorum abi
hepsini yeri ayrı saolun
:)
saol:)
inşallah yaza
saol lütfü ewolf iyi oldu güle güle kullan:)
MaşAllah MaşAllah.
Pisttede gördük mükemmel ötesi olmuş.
Kazasız belasız Adem abi.
maşallah Allah kazasız belasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
Adem abi maşallah her yerinden kalite akıyor
Körfezde gördüm aracı baya incelemiştim dururken bile ateş ediyor namussuz :) Kazasız belasız sürüşler maşşallahı var aracın.
Adem abi maşallah allah kaza bela göstermesin.
Göstergeleri murat abi mi yapti ?
Maşallah..
Maşallah Adem Allah Hondadan ayırmasın:)
Maşallah her araban birbirinden güZel olmuş
MaşAllah kesenize emeğinize sağlık mükemmel olmuş ve duruyor. kazasız belasız inşAllah
saolun
saolun
:)
hayır muharrem yaptı
saol kardeş
amin kanka
saol mami abi
saol erdi
Maşallah pistte ben köprüdeyken alttan geçmişti o ses beni benden aldı :) Kazasız cezasız güle güle kullanmak nasip olsun
Hepsine tek tek Masallah, güzel bir kadran videosu aradı gözlerim resimlerin sonunda :)