Maşallah yaa iyi oldu bence rengi ile duruşu ile..
Printable View
Maşallah yaa iyi oldu bence rengi ile duruşu ile..
1. fotoda sağ kapı içini net gördüm :)
renk çok iyi inşallah böyle de kusursuz kalır
kazasız belasız
maşallah süper olmuş renk yalnız yol yakınken vernik tazeyken bence sunroof'u demonte edin hasar vermeden derim.. daha sonra ağırlıktan(basan yerler) verniği içe çöktürcek ve sonrasında pulpul dökülme ihtimali yüksek... Hernekadar fırında boyanmış olsada min 15gün sonra boyadan sunroof monte edilse daha iyi olurdu şahsi yorumum..
Simdi bu araci görünce gece nasil rahat uyunur dedim kendi kendime :) arada inip bakarsiniz herhalde araca mukemmel olmus jant olarak orjinal mi yoksa gti-6 janti mi ?:)
Çok iyi olmuş maşallah diyelim.
Dediğiniz gibi 306 jantları denemelisiniz ama dip basık şekilde :)
Hay arkadas yaa. cok cok iyi olmus masallah:)
Öfff önden görüntü mükemmel maşallah
maşallah nokta ötesii :(
maşallah BZ e :icon_tup: allahım nazarlardan esirgesin. korusun inşalllah.. maddiyattan kaçınmamak gerekiyor buaracı toparlarken, yunusda bundan hiç kaçınmadı paslanmış, küfflenmiş çatlat patlak hiç bişey bırakmadı sağolsun :D emeklerin karışılığını fazlasıyla vereceğinden hiç şüpem yok.
söylenecek laf yok ....
maşallah....
simli açık gri 306 gti jantları ve muklaka ve mutlaka 185 , 45 , 15 nankang ns2 lastiklerini kullan. 195 tabana göre çok daha sexi duruyor. ve yol tutusuda mükemmel.
işte o zaman parmak ısırtır adama. MAŞALLAH mukemmel gidiyorsunuz.
son hali yıkım maşallah rengin bu kadar güzel duracağını tahmin etmemiştim :)
Sonunu merakla bekliyorum araç tam bir şeytan :)
maşallah elnize sağlık kesenize bereket
14 lü baretta gibi maşallah hedef şaşmaz adam bunu kışın kullanmaya sakınır valla
Renk gerçekten olayın bittiği yer. Çok güzel olmuş kazasız belasız. :)
Emeğinizin karşılığını almışsınız , ağız tadıyla kazasız belasız binin inşallah.
Vay vay vayyy :) maşallah 41 kere. güle güle bin kardeşim