Bz yi turuncu yapsaniz bile sevilir bu 106 :D
Saka bi yana bz en sewdigim 106 lar arasinda simdi dahada sewdircek kendini simdiden yeni bz hayirli olsun yunus ;)
Printable View
Bz yi turuncu yapsaniz bile sevilir bu 106 :D
Saka bi yana bz en sewdigim 106 lar arasinda simdi dahada sewdircek kendini simdiden yeni bz hayirli olsun yunus ;)
BZ 106 gerçekten cok sevdiğim begendigim bir 106 . Üzerinde cok emek var. Bu güzelliği hak edecek bir araba ve Yunus bu işe cesaret ettiği için cok mutluyum. Matkaptı... Şimdi kitap olacak :)
iyi bi karar vermişsin bence umarım istediğin gibi olur
Hiç sevmediğimiz sunroof un sökülmesi yazmışsınız da ondan sordum iptal mi olucak diye. :)
BZ herkesin gözdesi, herkesin favorisi. Boyanması ciddi anlamda güzellik katacak buna herkes hemfikir :) Eemeklerinize sağlık şimdiden yeni kareleri merakla bekliyoruz. Hayırlı olsun Yunusum :) Kocaman Maşallah :)
Maşallah araca :) sizde kolay gelsin :)
Hadi hayırlı olsun merakla bekliyoruz BZ'nin çıkışını
evet kardeşim renk tonu orjinale yakın ama değişik bir kırmızı ateş kırmızıya daha yakın, yinede ben olsam renk tonunu orjınal yapardım.inşallah istediğiniz gibi olur.
106 nın en pis işi de sunroof sökmekdir.siz onu başarmışsınız :) bu arada kapıları neden söktünüz?
masAllah , :) bence kiraz kırmızıı yapın :D
Maşallah kazasız belasız . Yeni rengi gayet başarılı olmuş :)
Maşallah dıyelım şimdiden..Bitmiş halini 4 gözle merak ediyorum :)
Allah utandırmasın...
Keske tamamiyle orjinal rengine boyasaydiniz...masallah Allah utandirmasin..
sanrouf işi braz meşakatli olduğu için öyle dedim :)
reis ufak bi denemeye yapıp karşılaştırıcaz burda hep beraber. böyle bi kaç yorum fikirleri değiştirebilir tabii, canlısını görüp değerlendirmekde fayda var. bizde istemeyiz çok fazla oemden aykırı olmasını :icon_tup: ustanın kapıları sökmesi braz rahatına düşkün olması rahat çalışabilmek için söktü :)
ozicim, kiraz kırmızı güzel bir renk amaa işte 106 da renk değişim işi bizim gibiler için sıkıntı, o yüzden orjinal yada ona yakın tonları tercih edicez.
orjinal ile bizim istediğimiz ton arasında karşılaştırma yapıp tekrar iyi bir değerlendirmeye alıcaz. teşekkürler yorumunuz için.
heycanlı bekleyişşş :) gelsede cilaya başlasak :D
hayırlısı olsun biraderim :)
Hayırlı olsun. Renk tonunu araç üstünde çok merak ettim. Takipteyiz :)
Hayırlı olsun güzel sonuçlar çıkacağı belli merakla bekliyoruz.