GP ile bugunku ilk Korfez pist gunumdeki bana ait best time,sanırım bu sınıfda da en ıyı derece,helal yer cucesine ;)
http://sv171.piclect.com/2753de0f2b0...525030546n.jpg
Printable View
GP ile bugunku ilk Korfez pist gunumdeki bana ait best time,sanırım bu sınıfda da en ıyı derece,helal yer cucesine ;)
http://sv171.piclect.com/2753de0f2b0...525030546n.jpg
Üst kapak ve egzantirik düşünüyormusunuz ?
Yok yok,bu bıle fazla,ucuyor yer cucesı.
Daha methanole gore ayar gelıcek.Koca pıstte methsız yurudum.Ha ne fark ederdı,0.2sec falan enfazla ama sogumam ıyı olurdu.
Bırde aracın orjınallıgını bozmayı sevmıyorum,yeterınce hızlı bana gore ;)
Yazılım-kat ıptalı-fıtre(aem olan)meth kıt yaptım. Yuruyen fren yada vs yok,bana yeterlı zaten.
Fakat meth e gore ayar yetısmedıgı ıcın malesef meth acamadım,gerıye dusuyordu aracım ve 5. turdan ıtıbaren asırı ısınmadan yavaslıyordu.
Insallah meth kullanıcagım ve ısınma problemının onune gecegım,suremı bıraz daha ındırmeyı dusunuyorum.
Yanı suan yazılım fıltre ve kat ıptalı var.
Daha ılk cıkısım bu GP ıle,2 ve 3. cıkısımda derecelerım ıyılesıcek bakalı ;)
Sure cok cok iyi tebrikler minici olarakta ayrica tebrik ederim :)
Tebrikler abi,her aracı iyi kullanmak zorunda mısın :p Maşallah kazasız belasız.Nazar değmesin.
Tesekkur ederım,bende yenı Minici olarak mutluluk duydum ;)
Muratcım,bu tarz aracları daha keyıflı kullanıyorum,bırde adamlar yapmıs guzel guzel. Cok sevdım yer cucesını. Amın tesekkur ederım.
Gene video yok değil mi. Süreye maşallah ama bu kadar işin arasında halen daha bir GoPro edinmedi iseniz çok tuhaf gerçekten.
maşallah kazasız belasız....
Tuhaf olan ne ki? Tesrkkurler iyi dilegin icin. Tuhaf demen garip. İsimi birakip video yuklemeye ne bilgim ne de zamanim var. Ama oradaki gencler aracima her seansda go pro takti. Yakinda duser. O gun clio ile 54 de yaptim,onunda videosu gelir,cla 45 de de iyi bir sure yaptim,onda da kamera vardi. Ayrica hemen hemen her pist gunumun videosu var. İlginc bir yaklasim...
schumi haklı abi bu kadar imkan varken video neden çekmiyosun bende merak ettim başarılar daha ii zamanlara inş
Video yok kim dedi???
Cidden merak ediyorum....
Ki video cekmek zorundamiyim,o da garip.
Zaten ciktiyi pist veriyor,ben buraya sadece sureyi yazsam,resmi cikti istenicek. Onu koysam video. Video konsa,araba okunmus uflenmis mi denicek ;)
Milletin birbirine guveni yok sanirsam yoksa video egitim amacli mi isteniyor,anlamiyorum ki.
Sadece bir anektod bu sure,birseyin ispati yada iddiasi degil ki.
Sert mi??
Saskinlik desek. Video yok diye sert mi cikilir? Sanirim sorulan uslubu gozardi ediyorsun.
Tamam şaşkınlık diyelim, birde forum ortamında malesef mimikler olmadığı için belki sert algılamış olabilirsiniz. Ama eminim kimse size pistte zaman yapmışsın ama hani nerde videosu gibi bir uslup kullanmaz, yada kullanırsa saçma olur :icon_tup:
Sadece belkide bir çok kişinin sahip olmak istediği imkanlara sahip olduğunuz için insanlar bu deneyimlerinizden bir şekilde faydalanmak istiyor diye düşünüyorum. En azından ben öyle düşünüyorum, yada düşünmek istiyorum diyelim ;)
Beni az bucuk taniyanda mimiklerimi bilir. Tanimiyaninda yanlis anlamadi dogal ama kim olursa olsun Bu tip konuya sinir yapmaz yapmamali. Ama yine video yok degil mi diye sorulunca,konunun onune geciyor.
52,40 sec i konusalim. Video gelir,detaylari da konusuruz istenirse. Her kullandigim aracda ve seansda cekim oldu. Cla-clio vr kendi arAcim GP de,hatta biara 23 kamerada vardi,gebcler seviyor bu isi. Daha ilginci,aracimin icindeki kameranin goruntusunu cepten online izliyordu Onur,sasirdim...