4.vitestemi başlıyorsnuz abi run a ?
normalde 180-185 arası bitiyor kadrana görede stockta devir dönmüyorsanız
o speclerde efsane ötesi süre
Printable View
4.vitestemi başlıyorsnuz abi run a ?
normalde 180-185 arası bitiyor kadrana görede stockta devir dönmüyorsanız
o speclerde efsane ötesi süre
Gotkrm dogruyu bulmus ;)
Suan sadece yazim var. Malesef benzinden dolayi limitlere yaklastik,dahada yerimiz var ama ben istemedim.
Almanyaya yolladigimiz loglardan sonra buna karar kildim.
Meth yada cooler vr intake kit e ihtiyacim var. İntake e talibim,sanirim Aem tam oturuyormus,Bmc de olmamasi kotu.
Buarada vitesleri 6000-6100 devir arasi atiyorum Gorkem'in tavsiyesiyle ;)
Buarada 5'e cok yavas atmisim :(
bidakka yaa 6.vitese bu araba şimdi 195 gibimi atıyor.nekadar kısa bir şanzuman varmışki bunda anlamadım bende.
çokta kısa değil ama uzunda deği bence gp işi uzunlukta. :) bakıyorum merak ettim aracı takiteyim konuyu allah kaza bela vermesin
Malesef orada 6. vıtesı ıstıyor,100-200km zaman kaybı ama tam GP ye gore arkadasın dedıgı gıbı ;)
20 hp fazla 100 kg hafif r53 gp ile 12.4 görebilmiş -2 eğimde
Sureye cok takilmiyorum ama iyi mi yani?
Sadece yazilim ve pompa benzini. Ne katki-ne filtre,meth yada baska Dv vs yok.
Sanirim bunlarda olmali saglikli yurumesi icin?
Pist icin sanirim daha tutucu bir yazilim gerek.
masallah güzel hobi :)
Süre muazzam.Rolling'de önden çeker ( egzotik,unique modlular hariç) araçları üzer. Deneyelim diyordum vazgeçtim.:D Abi bu süreleri yapacağını inan düşünmemiştim.100-200 öyle bir rakam yapmışsın ki 50-150 yavaş geldi. Kazasız belasız,güzel günlerde kullanırsın İnşallah.
Benım roll da vs ıddıam yok sekerım,pıstte sorunsuz yurusun,arıza ısıgınyakmasın hatta 20hp fazla alıcagım dıye pıst ustunde bırakmasın yeterlı ;)
Mutluyum yer cucesıyle...
Benım sozumu bambaska algılamıssınız.
Eger 100 hp alınıyorsa,80 olsun ama saglıklı olsun tarafındayım,yaı 105hp yı kovalamam ;)
Intake kıt satan var mı?
ya ben naapiim uzman. bide beni düşün:)
Tamam da ben o mesaj ıcın yazmamamıstım zaten :o
Yanı ana fıkrım,1 sec 100-200km yavas kossun ama her zaman o sureyı yapsın:cool:
Buarada ben daha meth kı ve ıntake dusunuyorum,bu sure ıner dıye dusunmekteyım. Yanı -2 egımde sızden algıladıgım ıyı bır sure?
DV degısmelı mı,bır cok kısı degıstırmıs....
Arkadaslar AEM ıntake kıt alıyorum,dogru mu yapıyorum,yorumlarınızı yazarsanız sevınırım.
Ayrıca DV gereklı mı gereksız mı? Aracımda sadece yazılım var ve fıltre olucak. Tesekkurler.
AEM fıltre kıtı hakkında bılgısı olan var mı? GP2 ye montajında sıkıntı yasarmıyım?
Dp ılk denemede yok son denemde var. Cok bır fark hıssetmedım.
Kesmek neysede yaratıcılıgımn ucu acık olmus ;)
Sız yaptınız mı Aem kıt,yardımcı olursanız sevınırım.
Maslak 2. Kisim 3. Sokak AYN Auto.
Bana kendileri yapti, ben ve 3 4 araca daha yaptilar. Kule gergisiyle oluyor sadece nasil istediginiz onemli.
Scoop kesmek bir cozum, ancak yaratici dedigimi sadece onlar tarif edebilir :)
makine güzel hayırlı olsun.pistte iyi iş yapar setup oturursa.sadece yazılım için süre fazla iyi geldi bana nasıl gidiyo öyle anlamadım :) dv dışında cooler ve meth olursa iyi olur pist için
İntake için para önemli değilse , M7 AGS-R Carbon bence çok iyi kesinlikle tercih edilmeli..
Murat abi hep kendine çalışıyorsun, hani bize yazılım haniiiii?
Custom kit candir diyorum abi:)
Aracın orjınalınde degılde Em den kesılıyorsa sorun yok ;)
Bana numaranı yazarmısın,sıze bır kac sey danısacagım.
Ben aracı ılk stok denedıgım de 12 ler suprız olmaz ama 12 altı cıkarsa ne ısmarlarsınız demıstım ;) kesınlıkle cooler a ıhtıyac var ve meth kıt yada yakıtla net soyluyorum 11 altı yapar ancak pıstte yuruyemez. Isınıyor hemen...
Olsa,onlarca bekleyen var :(
Custom nasıl yaparız kı ama kesmeden bıcmeden?:soru:
100-200 denendiği güne ait kadran videosuda varmı acaba? bu setup ta 12sn.altı çıkması çok ilgimi çekti:)
Catir catir isinan iki yerin ustune aem cai yapmis .Emme yerinin ustune filtre ve kutusu,filtreye hava giris yeri turbonun ustu (ki ne yapatsaniz yapin scooplar yamuluyor zamanla )artik nasil bir materyelse nasil bir ham maddesi varsa.Gaza oturdun mu soguk hava sikisik trafikde yandim Allah .Benim bildigim cai de ilk iş giris sicakligini dusurmek tum yol kullaniminda motora soguk hava iletmek ..Aem yok iken ddm vardi kimse almadi butun miniciler hepimiz yurt disi parca aliyoruz ugrasiyoruz ben almadim alani bilen var mi ddm .Aem cok iyi mi?
edit : Ayni yere cok ornek var ve hepsi kozmetik .Özgür GP sitesi varken cok guzel bir topik yapmistim r56 S serisi icin cai secenekleri diye butun filtreler vardi .
O muhabbetlerden haberim yok ama o süre sadece yazılımla çıktıysa tahmin ettiğimden iyi gidiyomuş demekki :) meth kit ve cooler olursa çok limitini zorlamadan ciğerine kadar açmadan güzel bi ayarla pistte dönülür gibime geliyo,bide çok iyi intake şart anlaşılan.1 kere yapın ama olabilicek en iyi filtre sistemi olsun
Arac duz vıtes olmasa cekerdım ama ıkı elde dolu olunca olmuyor. Gopro gıbı sabıt bırseye ıhtıyacım var.
Aem konusundakı ılk cıddı yorumu aldım sanırım. Ayhan sanırım ısmınız ddm ıle ılgılı bılgı nereden alabılırım?
Yıgıt;Gp ıyı yuruyor,ınan boyundan 1 gomlek fazla yuruyor. Sanırım dbn almasam suphelı bakan cok olurdu ;)
Pıstte bu ayarda donmem yada bu ayarda olucaksa cooler sart,ne ısınıyor be arkadas,ıntake kıt oyuzden ıstıyorum.
Kesınlıkle haklısın,1 kere alınmalı ama tam olmalı...
Ayhan, emmenin oldugu yer nasil cayir cayir anlayamadim ama 6 7 farkli arabada ve rekor guc alinan R56larda AEM kullandik. Bizzat kendimde kullandim.
scoop baglantisiyla max soguk hava alimi sagliyor ve herhangi bir aciklik yok (filtre sicagi cekemez) Heatshield in yarari uste takilan scoop kanalindaki plastigi eritmemesi.. Yoksa motor icerisinde dolasan sicak tabiki var :)
kesme islemi kolay bir cozum, 1.5 cm kesiliyor. Kule gergisiyle olmasi icin soyledim.
2. Yontemi yarin sanayideyim, bizzat canli gosteririm. Sicak hava cekebilecegi herhangi bir nokta yok. DDM eger ayni mantiktaysa o da is yapar.
Hayalini kurdugum tek filtre GrouppeM di. Insallah yeni arabada alacagim. Ama AEM fiyat bulunabilirlik ve performans olarak, kendi tecrubeme gore saglam guc veriyor.
OZ'un yaptigi 2 adet saglam guclu jcw var. AEM filtreli.. Ayrica Onurun gri JCW var o da AEMli..
maşallah kazasız belasız
Kerem .Standart filtrenin yerine takilmiyor mu aem şimdi sen orasi isinmiyor diyormusun.Benim fikir sabit filtre ordan tasinmali su tanki ile yer degistirmeli uygun fiyatli yeterli olcude filtre ,yalitimli bir kabinde is yapar. Bu durumda hangisi daha cok soguk hava ceker .Aemli varsa var kerem beni kimin kullanip kullanmadigi cok ilgilendirmiyor fikrimi yazdim seninde fikrini yazdigini dusunerek.:)
Bu arada ben DoS cai kullaniyorum belirteyim oda K&n ama on camin ve sol farin ordan soguk cekiyor .
http://i116.photobucket.com/albums/o...pscc854985.jpg
Urun temsili resim.
Arkadaslar selamlar;
BMC de boyle bır kit var,unıversal ancak alınan guc cok cok tatmınkar. 8,4hp almıslar. Ilk grafıkde 19,6hp almıslar onu pek anlamadım?
8 hp bıle fıstık gıbı,bana yorumlarınızı aktarırsanız cok cok sevınırım...
OTA - OVAL TRUMPET AIRBOX ACOTASP-19 | BMC AIR FILTERS
@Kekuti* @ayhanas ve fıkrı olanlardan yorum beklıyorum.
Arkadaslar AEM kıt alacagım ınsallah.
Buarada Cooper yada JCW de DV kullanan arkadaslar var mı?Tuner lar tavsıye edıyor,tecrube eden varsa lutfen paylasabılır mı?
AEM kit dun itibariyle gelmis,haftaya takicagim insallah. Ayrica meth kitinide takicagim ancak oncesi ve sonrasi yapicagim icin,ilk intake sonra meth...
masallah cok siki , ve dahada iyi olmaya devam edicek gibi :) ist park tur zamanini merakla beklyiorum :) iyi eglenceler