renault scenıc, Mercedes 500SE ve bmw E21 ımı satıp turbo şahınle honda crv aldım dizel.
CRV suan 900 km de
Buda Turbo şahinim 1.2 barda kullanıyorum bı şahının 3. vıteste 17 jantlarla yanlaması baya eğlencelı
Önler 16 bbs arkalardada 17 jant var
![]()
renault scenıc, Mercedes 500SE ve bmw E21 ımı satıp turbo şahınle honda crv aldım dizel.
CRV suan 900 km de
Buda Turbo şahinim 1.2 barda kullanıyorum bı şahının 3. vıteste 17 jantlarla yanlaması baya eğlencelı
Önler 16 bbs arkalardada 17 jant var
![]()
şahin enjeksiyon lu mu yoksa karburator mu ? bende daha önceden enjektörlü turbo sahibi oldum dediğiniz gibi aracın farklı bir gidişi var turbo ile![]()
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
Şahini sırf stres atma amaçlı trboladık trafıkte eglencelı oluyor
karburatorlu şahın böyle turboladık ama MS e gecıcem sırf daha sağlıklı ayar ıcın ama bu halıyle 1.2 barda super tam bır şaka makınası özellıkle afedersınız g.tü b.klu beyaz şahın dıyenler ıcın
500 SE yle en fazla 50 km gezdımtüp yoktu cunku
teşekkur ederım![]()
gsi vardı abı en son ben orda kalmısımhayırlı olsun güle güle kullanın
ms den sonra dunyası degısıcek aracın![]()
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
arabalarınızı takip ediyorum yeşil saxodan beri şuana kadar yaptığınız en iyi tercih olmuş bence crv çiçek gibi turbo şahinde hobi arabası yapmışsınız kendinize maşallah
Fast
Vıdeo daha cekme fırsatım olmadı fazla araclada deneyemedım kadran cekıyım dedım oda bozuk 4. vıtesı bıtırıyorum daha 120 de oluo
denedıklerım arasından bı aracı sölıyım mantzel emme fıltre egsoz ve yazılımlı ve saglıklı bı gsi ıle denedık 3. vıteste tutundugu gıbı ayıra ayıra gecıo 1.2 barda kullanıyorum suan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)