Maşallah :) amcanın adıda BAHA :) doağrken vizyonu geniş doğmuş belliki :)
Kazasız belasız...Çıksın şu samanlıktaki amcalardaki s2000ler piyasaya belki normale döner sayı artınca :)
Printable View
Maşallah :) amcanın adıda BAHA :) doağrken vizyonu geniş doğmuş belliki :)
Kazasız belasız...Çıksın şu samanlıktaki amcalardaki s2000ler piyasaya belki normale döner sayı artınca :)
Görmüştüm bir kaç kere yanılmıyorsam yanımda Mert Songül vardı :) Amcam kovboy şapkasını takmış yanında hanımı üstü açık geziyordu emirgan taraflarında.
Hayırlı olsun.
Yok artıkk!! Amcadan :D Muhteşem yahu :) Maşallah allah kaza bela vermesin
Kazasız belasız kullanın.
Amcadan olmasından ziyade, kilometre boya durumu olarak gayet zinde sanırım :)
Maşallah.
Hakikatten ne babalar var ogluna s2000 alıyor ama oglu eşşek oldugu için sevmemiş arabayı :D Bizim peder arabaya bişey yaptırsak baslıyor bıdı bıdıya ne gerek var sen mühendislerden dahamı iyi bilcen diye :D Araba basıkken her gordugunde hadi gidelim kaldıralım su arabayı diye kafamı mikiyodu :D 1 günde 6 kere söyledigini bilirim kaldıralım diye :D
Burdan tüm amcalara sesleniyorum lütfen cıkartın samanlıktan s2000leri piyasada yeteri kadar patlak s2i tutmus s2000 var temiz s2000 gorelim..
amcadan teyzeden daha ne araçlar çıkacak çok merak ediyorum :D
Maşallah kazasız belasız..
amca ogluna s2k alıyor, oğluda begenmeme cürretini gösteriyor he :D ne babalar var oğluna s2k alıyor bide beğendiremiyor, bizim babamız bize alsa paçalı güvercin gibi takla atarız :D inci gibi araç bulmuş ve sahibi olmuşsunuz maşallah kazasız belasız inşallah.
bizim peder 'e geçen muayne için sinyal çaktım , bi dert yanmaya başladı çıkartıp ben para vercektim o derece
bu arada maşallah kazasız belasız
Çok çalıstık nasip bizim garajaymış :) yine bir ertan klasiği oldu buda:D:D
Koca bir MAŞALLAH :icon_tup:
Masallah gule gule kullanin, detayli fotograflarini gorsek iyi olur. :)
Hadi hayırlı olsun
Güle güle kullanın . Boyle s2000 cikicak mi diye bekliyodum demek ki varmis amcadan da s2000 :)
Arabadan çok ben amcayı merak ettim :D
amca ağzının tadını biliyormuş :)
Hay masAllah Allah kaza bela vermesin
Kazasiz belasiz surusler
Maşallah şöyle araçlar hep ilgi çekici :)