Selamlar..
Uzun bir aradan sonra anca vakit bulup arabayı paylaşabiliyorum
2008 Model Alfa Romeo Spider JTS 2.2cc SeleSpeed versiyonudur.
2006-2010 yılları arasında üretilen Spider lar dan Türkiyede sadece 6 Adet mevcut ve 4 ü Test aracından çıkma. 2 Adedi Bayi çıkışlıdır. (Alfa Romeo Türkiye Tarafından Verilen Resmi Rakamlar)
SeleSpeed yani halk dilinde F1 vitesli ise tek bu araç mevcuttur.
Aracın 2. Sahibiyim. Ilk aldığımda sorunları ve masrafları vardı. Yaklaşık bir 2 aylık süreç içerisinde anca yola çıkartabildik. Direk enjektörlü JTS motorlar Yatma problemlerinde biraz sıkıntılılar ki, Aldığımda araç 2 seneye yakın bir zaman yatmıştı.
Araç Keyifli ama oo abi süper gidiyor uçuyor edasında değil. Aracın Orj. 185 HP olarak üretilmiş 2200 CC dir. 250-255 Km civarına kadar hızlanıyor, Hızlanması tam kararında keyifli bir cabrio. Üzerinde Komple İskender + Borla son susturucular mevcut. Bunun haricinde, Kapalı K&N Filtre (Autodelta Aldım yolda), Lumar en açık cam filmi mevcut. Başka herhangi bir oynama yok. Üzerinde 18 inç Jantları mevcuttu. Duramadım kaşındım Yine Orjinal olan Jantları Almanyadan gümrük vs. ödiyerek getirttim.
Plakayı belki beni çok eski tanıyanlar, Çocukluk arkadaşlarım veya samimi olduğumuz kadro bilir, Çok eskiden bende idi Fakat Sonra kaptırdık. Şimdi ise Allah yine aynı plakayı Nasip etti..
Fazla uzatmadan resimleri koyuyorum, Çok iyi prof. resimler çekemedik kısmet olmadı. İnşallah hoşunuza gider. İyi dileklerini eksik etmeyen herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin.
Motorumuz;
Bi ara Bu Orj. Jantları taktık fakat Renginden ötürü pek sarmadı
Pasta Cila Seansları
![]()