araç çok güzel maşallah herkes gerekeni söylemiş bence arkası biraz daha inip tüp yuvasıda saklanırsa müthiş olur kazasız belasız binin :icon_tup:
Printable View
araç çok güzel maşallah herkes gerekeni söylemiş bence arkası biraz daha inip tüp yuvasıda saklanırsa müthiş olur kazasız belasız binin :icon_tup:
Maşallah çok begendim
maşallah kazasız belasız..
Arka az daha düşmeli. ben jantı beğenemedim. onun dışında sade güzel. kazasız belasız..
aracına maşallah güle güle kullan bazı arkadaşların yorumlarına katılıyorum arka yüksek biraz daha düşürülse daha güzel olur ilk gözüme batan o
Tum yorumlar icin tesekkur ederim arda ozellıkle senın begenmene sevındım :)
maşallah allah kaza bela vermesin bi sorum olacak typer vtec2 kullandım şimdide bir kırmızı bir ies yapiyorum orjinal yaylari kesiyormuş herkez bununla ilgili bana meşaj atabilirmisiniz önerilerinizi ben 195 50 15 vti replika jant var sıkılınca spoon takacam camurluk agzini şimdiden buktürim mii yaymi kullanım orjinalimi kesim yoltutusu nasil olur type_R dan sonra bi yere uçmayalimda ??
Maşallah ALLAH kaza bela vermesin...
maşallah ama diğer arkadaşların da dediği gibi arka biraz daha düşmeli kazasız belasız.
maşallah erdemcim kazasız belasız
maaşallah kazasız belasız
oncelıkle tum yorumlar ıcın tesekkur ederm aracım Van'a satılmıstır. alan arkadasın kazasız belasız bınmesını dılıyorum :)
orjınal yayları kesmenızı pek tavsıye etmem parça temını ve kayserıde sıze yardımcı olabılıcek bırını tanıyorum ozelden ulasırsanız yardımcı olmaya calısayım.