maşallah çok güzel olmuş verilen emeklerde cabası keyifle binmek nasip olsun inşallah ...
Printable View
maşallah çok güzel olmuş verilen emeklerde cabası keyifle binmek nasip olsun inşallah ...
Maşallah çok güzel,yanlış hatırlamıyorsam Konya draglarında canlı gördüm cidden çok özenli duruyor,Kazasız,Belasız...:)
maşallah renk yakışmış..
Maşallah adanamızın aracına :)
masallah kırmızı yerinde olmus :)
maşallah Emre arkadaşın kazasız belasız kullansın, renk şahane durmuş lakin bagaj üstü spoileri gözüm aradı onla da iyi durabilirdi bu renk.
Araç çok güzel kazasız belasız Mert:)
Cok guzel , masallah .öne yine kirmizi renkte lip guzel olur gibi :)
Yorum yapan herkese çok teşekkür ederiz. lip konusunda araştırmadayız ne yazık ki türkiyede bu kasaya uygun plastik lip yok Ebaya bakıcaz artık :)
Fotoğrafların hepsi Mustafa Ece ye aittir. daha bunun gibi bir sürü şahane fotoğrafları var :D
Arabada güzel Photoshop esprileri de !
plaka hariç çok iyi, maşallah :p
Pek Yakında Bolt On Turbo olacak inş :) Maaşallah Allah kaza bela vermesin :)
En beğendiğim kasa elinizde çok şık olmuş. Kazasız cezasız sürüşler dilerim.
Taner isminde bir abimize ait o da hondaya sizin gibi gönül vermiş insanlardan.
Ön lip konusunda fikir vermesi açısından fotoğrafını eklemek isterim. Şu an ön ve arka ekleri ile Tr de tek. Aracı amerikan versiyon.
http://www.hizliresimyukle.com/image...2/08/vHz1y.jpg
Ben çok beğendim :) Photoshop olayı da eğlenceli olmuş :) Güzel günlerde kullanın inşallah.
vallaha super gercekten cok ıyı duruyor fakat jantlar bıraz ınce kalmıs gıbı pek bı gosterısı yok ama renk durum alcaklık mukemmel kocaman bı maasallah :D
edıt : o trasformers gıbı photoshopu nasıl yaptınız ozelden pmlermısınız :)
maşallah peki kaplamayı adanada nerede ve ne fiyata yaptırdınız :D
maşallah 10 numara 5 yıldız kazasız belasız kullanın inşallah :)
maşallah gözüm gönlüm açıldı araç çok güzel beyazda taner abimizin izmirden onun aracıda çok güzel başka yok sanıyodum onunki kadar temiz varmış :)