birden bir kış vakti kaybettiğim abim aklıma geldi acaba sen benim abim olabilirmisnşaka bi yana kazasız belasız...
bugun gordum bu arabayı Umıtkoy Yurtıcı kargoya geldı...
bende oradan cıkıodum baktık ole bı bırbırımıze gectım tabı yanından usulca![]()
KA Style
doğrudur mesada oturuyor özel plaka beklendiği için geçici plakayı her hafta yenileme belgesi geliyor kargodan.
kazasız belasız kullanın çok güzel
oooo hayırlı olsun aldırmıssın iyi olmus aklını çeldiğin taş gibi maşallah head-up fln olan alet dimi
evet başar headup var ön göğüsde zaten belli oluyor. senin resim konusunda uzman oldunu biliyorum bir ara bulusursunuz.bunu kabul ettirene kadar ne çektirdi bize biliyosun zaten.
Harika bir tercih olmus, rengiyle m paketiyle
Masallah, Allah kaza bela vermesin.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
hayırlı olsun kazasız belasız.. M ayna da olursa çok güzel durur bence de..
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
hayırlı uğurlu olsun kardeşinize,,,kazasız belasız kullansın,,,bu arada bende gördüm dün tansaşın oralarda,ümitköy küçük yer,, geçici plakası m paketiyle dikkatimi çekmişti.....gerçekten şık bi araç................
Hayırlı olsun tolga bey eski e46 da guzeldi M giydirme.... Bu doğuştan M olmuş..maşallah rengide fena...Güzel günlerde inşallah.
sağolasın barancım sonunda şükür karar verebildi.gfb01 teşekkürler haftaya görüşürüz sakın devamsızlık yok.![]()
hayırlı olsun.jantlar daha da ii olabilirdi.güzel araç![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)