maşallah cıddı emek harcanmıs ama jantları oem cevırsenız dahda guzel olur bu arada renk cok ıyı agız tadıyla bının ıns :)
Printable View
maşallah cıddı emek harcanmıs ama jantları oem cevırsenız dahda guzel olur bu arada renk cok ıyı agız tadıyla bının ıns :)
çok iyi maaşallah emeginize sağlık
maşallah gerçekten çok emek verildi güzel sonuç alındı. başta Rıdvan olamak üzere emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Allah ağız tadı ile binmek nasip etsin Mehmet.
sesi gidişi merak edenler için istanbulpark videoları : http://www.techturkey.com/forum/vide...nbul-park.html
Keyifle okudum baştan sonra. Maşallah arabaya :)
Maşallah iyi olmuş araç ama orjinal jantları ile daha hoş görünecek gibi geldi.
Arkadaslar guzel dusunceleriniz icin cok tesekkur ederim oem janti bende takmak istiyorum kesinlikle dusunceleriniz cok dogru cok saolun :)
Emeğinize sağlık, herşey dört dörtlük olmuş bence, sadece jant harici. Aracın boyası duruşu, kullanılan parçaları ne kadar kaliteliyse jantları o derece kaliteyi bozmuş 'bence'. Allah kaza bela göstermesin renk harika, Maşallah.
Maşallah gerçelten hoşuma giden ve ciddi emeklerle toplanmış bir araç Ellerinize sağlık
Bence jantlarda gayet güzel olmuş sarı arabada siyah jant gayet güzel duruyo.Allah kaza bela vermesin maşallah.
Mehmet Allah rızası için su kapı cam çıtasını sıyah kapla artık :D
bide bagajı açıp foto çekin bunun içi dışından daha çok can yakıyor
Tadını cıkar satılmaz bu ;)
Maşallah instagramdan takip ediyordum, Tr'deki en güzel typerlardan biri bence :)
Rıdvan aracı sen aldın sandım; hayırlı olsun demek için girmiştim konuya. :)
Maşallah. Güzel bir araç. Renk çok iyi.
Emeklerinize sağlık. :)
Maşallah buyuk emek var...SARI CANDIR :)
herkese teşekkürler arkadaşlar. aracın tüm boya işlerinde parmağım var mehmet en iyisini yapalim dedi bnde herşeyi elimden geldiğince yapmaya çalıştım.boyacımızda güzel iş cıkardı sonucu zaten görüyorsunuz.
bnde yeri ayrı bir araç. aracın sahibi olmasamda amcası sayılırım :D
tek kelime ile mükemmel olmuş jant kısmına bende katılıyorum.
MasAllah cok guzel , iyi gunlerde kullanirsin insAllah fakat o kolilerin icerisinde ki fume oem jantlari kullanmaliydin bence, harika durucaklarindan suphem yok
Tekrar masAllah
Renk seçimi gayet iyi kazasız belasız :)
Maşallah maşallah.. çok güzel ya maşallah :)
konuyu okurken zevkle gözümü kacırmadan takip ettim :)
Emeginize yüreğinize ve aracın üstünde emegi olan sanaatkarların (usta) ellerine sağlık :)
kazasız belasız keyifli sürmeniz dileği ile dostum:)
MaşAllah emek diye buna denir işte.
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.