Ne bilim kanka kullanma firsatim olmuyoki garajda biblo oldu yakisti ama :):):)
Printable View
41 kere maşallah savaş abinin ordada görmüştüm canlı canlı cok daha güzel
masallah sarı çok yi gitmiş
satılık matılık değil amk o arabaya binilecek o kadar :)
Harika olmuş maşallah, kazasız belasız.
satma hata edersin yaz gelsin binersin kışın böyle bir araç satılmaz o kadar para emek harcandıktan sonra garaja biblo olsun bir süre
mafia styla takılıyon güzelim arabayı gözden cıkartıyosun ayıp ayıp :D
Almayı düşünen arkadaşlar pm atsın da bi boklayayım şöyle pert kayıtlı falan diye.
SATILIK DEĞİL MEHMET !
En iyisi olsun diye yaşlandın amk ne satması ya
Yaw memo bu arabayi satinca ne olucak o paraya cokmu ihtiyacin var.
satıcan sonra yine kasıntı tutucak bu sefer kurtlanıcaksın hiç gerek yok satmaya varsın tüfek gibi dursun garajda:icon_tup:
yav harbi bir numara bu type r kesene bereket mehmet
maşallah çok güzel olmuş, renk çok yakışmış.
maşallah arabanda rengide çok güzel
https://www.google.com.tr/search?q=m...h=640#imgdii=_
bunları altak arabana geçkarşısına bi cıgara yak seyret bidaha hayatta satmassın arabanı :D
maşallah güzel proje..
benmde ılk gözüme çarpan, kapıların ust fıtıllerının sarı olması :) onun harıcı araba gayet güzel olmuş, kazasız belasız..
Bence de satma düşüncesi yanlış olur, paraya çok ihtiyacınız yoksa bence satmayın. Sizin kararınız tabi ki ama, çok özlersiniz.
Elhamdurillah paraya ihtiyacim yok ama zamanimda yok satarsam arkadaslar tasa tutucak valla :)) o zaman zaman bulup kullanmaya baslayalim artik :)
Maşallah :) Çok Güzel Duruyor Kapı Fitili ve Jant İşinide Çözerseniz Dünya Çapında Olur :) RPF1 Sarı Araca Beyaz Güzel Durur Diye Düşünüyorum :) Yada OEM Jant Gunmetal :) Tekrar Maşallah Araca Allah Nazardan Saklasın...