Design : by ONUR & UĞUR TAŞLI![]()
Onur taşlı hoşgeldin aramızamaşşaallah kazasız belasız
Masallah kazasiz belasiz
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
5 kollu jantlar yakışmış
Garaj : G29 Z4 30i / E92 335i / E46 Compact M3 CSL / Alfa Romeo GT 3.2 / MX-5 ND 1.5 / A4 45 TFSI / G01 X3
Anılar : Alfa 156 / E34 535i / Fiat Uno / S55 AMG / Scirocco / Xsara VTS Ph1 Lynx S/C
Maşallah.
Maske güzel durmamış gibi geldi. Ama jantlar tam yerinde olmuş
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Jantlar nokta atışı olmuş,Maşallah kazasız belasız
herkese teşekkür ederim .. ama kaput maskesini neden beğenmediniz anlamadım
chn53 adlı arkadaşım ben aldığımda emin ol böyle değildi
kısaca ; muanesi yoktu
2. aldığımızda bütün filtreleri yağını suyunu değiştirdik ve çıkarttıklarımız simsiyahtı
3. su kapağını bi açtıkki su yokinsan bi antifiriz koyar devir daymı patlakmıs onu taktık
4. araç çok basıktı ve can çekişiyordu resmen yay aldık motor kulağı kopuktu onu taktık
5. aracı tanıyan vardır muhakkak sol kapıda vernik atığı vardı sol çamurlukta değişmiş olduğundan renkler tutmuyordu gamzelerde vardı bide buyuzden zevkimden kendim boyattım ve ilk boyasını biz vurduk sağ ve sol tarafına cincik gibi çıktı ..
6. tekrar yağ değiştik 10 bin sonra ve filtreler çünkü yazılım atıcaktık
7. soft yazılımla 110 hp güç aldık , egr ve kat iptali yaptık ve motora ilk anahtarı biz vurduk
vs vs vs ... umarım yardımcı olmuşumdur![]()
canlandırdıgım kadarıyla govde rengı tamponlarla dış dizayn bitmiş olur heralde. Birde kaput maskesını en acılınden sökün bence
Maşallah araca kazasız belasız.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşalah jantlari cok begendim
* Clio sport * Clio sport * Volkswagen Polo * 218 Coupe 1.8 dohc * Megane Coupe * Honda Civic 1.4 iS * Honda Civic 1.6 İES * Opel Vectra * Audi A3 hatchback * Honda Civic 1.4 iS *
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)