arkadaşlar hepinize teşekkür ederim elbette ekskler oluo ama elimden gelen bukadar eğer ön tampon seçenekleri olan varsa elinde benimle paylaşırsa sevinirim;) bununla çok uraştım ve uraşmaya devam edecem ...
Printable View
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim elbette ekskler oluo ama elimden gelen bukadar eğer ön tampon seçenekleri olan varsa elinde benimle paylaşırsa sevinirim;) bununla çok uraştım ve uraşmaya devam edecem ...
ön arka tampon,spoiler orjiye dön kromlardan kurtul eminim çok daha güzel durcak..kazasız belasız..
beğendim gerçekten güzel araç.kazasız belasız.
eta beta :)) sonunda kurtuldun oral paraya kıydın:P:P 199 :)))))
Maşallah ama bencede spoiler ve krom parçalar bozmuş kromların yerine siyah denesen daha güzel olur gibi geliyordu tabi genede sen bilirsin kazasız belasız .
emek her zaman güzeldir cok güzel olmus ama tavsiyeleri her zaman gözden gecirmekte güzel şeyler dogurur:):)
güle güle kullan. arka plaka çok sırıtmış. kromlardan da kurtul. güzel araç daha güzel olur.
maşallah.
vay oral kazasız belasız kardeşim güle güle kullan kıbrıs yollarında :) en kısa zamanda adanada görüşmek dileği ile :)
vayyy kardeşim merak etme en kısa zamanda orda olacam arkadaşlar tüm eleştirileri göz önünde bulunduracam teşekkürler ;)
altuğ kardeşim :) devrim geçirmek zorunda kaldım etebeta devrini kapattım sonunda allaha şükür :D
bir efsanenn yeniden dirilişi....
saolsın kardeşim:)