maşallah kazasız belasız bin.
Printable View
maşallah kazasız belasız bin.
kazasıx belasız kullanın..
Hayırlı olsun..
Çok tesekkürler Osman. Aynen kanka video vardı bi ara eklerim :) Afl çok değiştiriyor sürüş zevkini.
Uğraşmayacağım diyordum ama şeytan dürtüyor arada :)
Emre çok sağol kanka :)
Çok yapılı astra j var o yüzden pek uğraşmak istemiyorum bir süre bu jantlarda devam ederim sanırım :)
Teşekkürler Levent. Yaydan öte coil mantıklı geliyor.
Teşekkürler Alihan. Evet yakıt tüketimi tamamen seninle alakalı.
Ama şehir içi dur kalk 9lt ortalama altı çok zor ;)
tsi lar 6-7 lt lerden falan bahsediyor şaşıyorum. binenler daha iyi bilirler tabi.
M.Ali insignia'nın tüketim ortalaması fotolarını göndereyim hepten şaşarsın ozaman 1650 kg, 6.6lt, %70 şehir içi:cool: :D
Edit: full şehiriçi= http://u1312.hizliresim.com/1j/r/vtk7v.jpg
%30 şehirler arası, %70 şehir içi= http://u1312.hizliresim.com/1j/r/vtk8x.jpg
(tabi bu değerler Aksaray ve Ankara gibi şehirlerde, genelde düzlük çok sıkışık trafiğin olmadığı yerlerdeki değerler. İstanbul gibi bir yerde bu değerleri yakalamak çok çok zor)
Alihan değerler süper.
Fakat şehirden şehire farkettiği düşüncesindeyim.
Zira ortalama hızın 57kmh.
Benim 9lt ortalama yaptığım değerde ortalama hızım 20kmh falan anca oluyor.
3. vitesi göremiyorum bile şehir içi çok sıkışık Manavgatta :)
Bir de ben her benzin alışımda değerleri sıfırlıyorum. Yani şehir dışıyla harmanlanmamış değerler bahsettiklerim.
Eğer sen de bu şekilde ölçüyorsan gerçekten takdir ediyorum. Buradaki insignia'lar 12 13 lt den bahsediyorlar.
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin :)
jantlar güzel bence abi yay film nokta olur :)
Ali maşallah kardeşim hayırlı olsun, kişisel olarak gidişi bana tatminkar gelmedi, yazlıkta bir ablamızda varda turbo 140 gibi gitmiyor sanki :)
Teşekkürler.
Zamanla inşallah kardeşim teşekkürler :)
Melih çok sağol kanka.
Evet birçok yerde böyle yazılmış çizilmiş.
1.4t 140 astra 0-100 süresi 9.9 sn
1.4tsi 122 golf 0-100 süresi 9.5 sn
1.4tsi 140 golf 0-100 süresi 8.9 sn
Yazılım yaptırmadan bi deneyip görmek istiyorum.
bende KW var tavsiye ederim cok memnun kalırsın coillerden masallah arac cok cici
hayırlı olsun aracınız,,gerçekten güzel seçim olmuş kazasız belasız kullanmak nasip olsun,,plaka tam benim soyadıma göreymiş görseydim satılıklarda sizden önce ben alırdım sanırım :D bu aralar vectranın yerine bende böle bi araç düşünmekteyim