Maşallah,
Görüntü çok güzel, yay düşünüyodunuz zaten jant olarakta eğer volk te37 gold düşünürseniz mükemmel durur..
Printable View
Maşallah,
Görüntü çok güzel, yay düşünüyodunuz zaten jant olarakta eğer volk te37 gold düşünürseniz mükemmel durur..
gözümüz alıştı yavaş yavaş fb7'lere , beyaz renk güzel duruyor maşallah.
siz ikisinide kullanmis biri olarak ne gibi teknik anlamda iyilesmeler gordunuz paylasirmisiniz merak ediyorum ozellikle boyle ikisine kullanmis birinden , tesekkurler :)
araca gelincede cok guzel masallah , orjinal jantlar kalsada 5 cm yayla mukemmel otesi durur. kazasiz belasiz :)
Maşallah çok güzel aracınız..Füme rengi arkadasımda var ilk başlarda city'ye benzetip sevemesemde zamanla baya alıştı gözümüz.. Allah kaza bela vermesin..
Bu amerika versiyonu bagajı forumlarda gördüm ama ebay falan olsun hiç denk gelmedim varmı satan eden birileri ?? Arkadasımı kafalama durumum yüksek cünkü :)
1 aydır kullanıyorum megane 2 'den sonra aşırı tok ve seri bir araç olduğunu anladım. Amerikan versiyon plakalık bence hoş durmuyor. Modulo kit takarakta en mantıklısını yapmışsınız.
Geriye sadece yay+jant kalmış kazasız belasız.
fb7 lere ilkde ısınamamıştım ama şimdide hayranım maşallah
amin cümlemize kazasız belasız günler inş. teşekkür ederim...
teşekkür ederim...
çok teşekkürler evet fd6 lardan sonra her zamanki gibi farklı gelse de zamanla göz alışıyor ;)
Yanılmıyorsam küçükpark teras kafenin orda görmüştüm. çok şık maşallah.
maşallah neco,kazasız belasız olsun kardeşim :)
donanım olarak bu paralara alınabilecek en iyi araçlardan biri
Kazasız belasız kardeşim
Bi jant bi yay tamamdır. Sonra istersen prof foto çekeriz izmirdeyim bende ;)
Maşallah biraz daha basılsa cok daha iyi olcak sanırım :)
İsmini vermek istemediğim bir bayiiden,fb7'nin,fd'6 dan dolayı düşen accord satışlarını dengelediğini duymuştum.Aynı bayiide bu kasayı inceleme imkanım da oldu.Ne bileyim.. Sevemedim.. Çok güzel yapılmış fb7 lerde gördüm..Ama her zevke hitap edebilir hale gelebilmesi için kesinlikle biraz müdahale gerekli diye düşünüyorum,kazasız belasız..