çok nadir bulunan bi araç maaşallah
Printable View
çok nadir bulunan bi araç maaşallah
Hoşbulduk kardeşim. :))
Motor şuanda düşünmüyorum. Yapmasından ziyade günlük kullanım için zor olacaktır. Teşekkür ederim.
Çok sağolun imkan oldukça :)
İzmirde Gri den mat kırmızı kaplama yapılmıştı. Aldığımda patlamalar patlak olduğundan boyattım. Teşekkür ederim. :)
Mat kaplama şuanda yok. Beğendiğim birşey kırmızı karbon hoş ve farklı duruyor, fakat çabucak soluyor. O yüzden tekrar yaptırmadım. Teşekkürler.
Teşekkür ederim, sağolun. Sarı olan yardırmaya devam.
35 CUF 98 İzmir de draglarda boy gösteriyor. :)
Çok başarılı bir araç..
Teşekkürler :)
Motor blok olarak aynı. Yani motoru değilde donanımlarını almışlar :)
Gri.den mat kırmızıya kaplandı. Sonra boyandı. :)
Teşekkürler..
Orjinal aynaları değiştirdim. Bu aynalar daha çok hoşuma gidiyor. Kendi aynaları ile kepçe kulaklı gibi duruyor. Tabi zevk meselesidir. Yorumunuz için teşekkürler :)
Kışın yapılan boyadan hayır gelmez kardeşim. :)
Yaza bir iki dokunuş planım var. Gövde rengi tampon ile orjinal şeritleri mat siyah, panjur mat siyah. Daha tatlı bir görünüm olabilir. Sanırım yaza kaputla birlikte hepsine girebilirim. :)
Teşekkürler.. :)
acaba k4m falan swaplanamaz mı, 1.6 16v 110 hp, ama iyi yürür hem iyi bir usta tarafından yapılsa günlük çok rahat binersiniz çok iyi olur bence :)
cok nadir bi araç gercekten bence turbo takılıp gunluk kullanılmalı degeri bilinmesi gereken bir araç :D
Merhaba ben kaan , keşke farlarınalabilseydik araç çok daha güzel olacaktı
Göstergelerde turbo ibresi var mı bu araçta ?
Her tek kapılı r11 turbo değil. gösterge ve basit bir yol bilgisayarı var turbo olanlarda. Arka frenler disk. Koltuklar farklı. o zamanlar yani o araç muhtemelen1986 model. hep o panjurla çıkıyordu. dizel de olsa o panjur vardı. En kolay emin olma yolu gösterge. eğer o da yoksa arka frenler. eğer o da yoksa kaput içerisindeki bazı bağlantı ayakları. Yada tampondaki intercooler yeri. vs vs.
Bulgaristandan bir renault 11 turbo ayarlayıp ne varsa bu arabayla yer değiştirip arabayı geri yollamak turboya geçmenin en kokay yolu bence
Aracım 1984 model. Tamponumda intercooler yerim var.
Arka frenlerim kampana, değiştiğini düşünüyorum.
manifoldun oralarda değişik bir kablo var, boşta.
eski rallicilerden aldığım bilgiye göre o da turbo ile alakalıymış.
arka dingil kolumda turbo yazıyor.
göstergem değiştirilmiş, takosan var. Araç avrupa üretimi. Veglia olmalı.
tek kapı Gtl.lerden farklılıkları içeridede mevcut.
mesela Iç arka kısımda gtl.lerde aydınlatma yoktur. bende var.
bende gebze meslek lisesinde okuyorum aracı görüyorum ara ara maşallah çok hoşuma gidiyor.
Peki zaman saatinde basit bir yol bilgisayarı varmı????
Arka dingilde turbo yazması biraz zor bir ihtimal turbo olanında bile yazmıyor çünkü
o kablo için görmeden bir şey söyleyemeyeceğim.. turbo ile ilgili bir kablo oralarda olmaz arabada tamamen mekanik bir kontrol sistemi var. Zaten rallici motorcu ve avcı aynı.
fakat kaput içinden aracın ne motorlu olduğu anlaşılır. yada her hangi bir reno yetkili servise git şase numarasını ver araba neyse çıksın
FR üretimi her zaman daha donanımlı olmuştur.
çok zaman geçti ama genede görünce hatırlarım diye düşünüyorum..
Tamponda sis farı yuvası gtlde olmaz zaten
riske girme burada var.....
Renault 11 (B/C37_) 1.4 Turbo (B/C375) 85kW Replacement Parts, Car Parts Shop
bu arada 1984 de r11 turbo daha üretilmedi
Zaman saati yine takosan. Yani orjinali değil maalesef.
gtl coupelerde fr üretimi, iki fr üretiminin donanım farkından bahsediyorum.
turbo yazısı var, gözlerimle gördüğüm için söylüyorum, resmini bulabilirsem eklerim.
Ön tamponun sol kısmında intercooler havalandırma için panjur gibi açıklık var gtl.de yok.
kablo 4 yada 5 ayaklı bir dişi jak.a sahip, boşta duruyor. Ama karb. Arkasında kullanılıyor diyemem, biraz payı var çünki.
Ben yazacaktım abi, bir türlü gönderemedim yazıyı :)
11 turbo 1984 yılında 105 hp olarak üretilmeye başlandı.
1986 yılında 11 turbo zender 115hp olarak üretildi.
Bir tek torsiyonu bırakmışlar amk.