99 kasa Tampon + Lip
Kampana ve kaliperleri rengını desıtrsen on + on numara oLur
HayırLı ugurLu oLsun...
Printable View
99 kasa Tampon + Lip
Kampana ve kaliperleri rengını desıtrsen on + on numara oLur
HayırLı ugurLu oLsun...
okanım yaa ben senin ön tamponuna hiç ısınamadım. ama jantlar güzl olmuş güle güle kullan :)
herşey iyi güzel hoş ama o tamponlar hosuma gitmedi yoksa 10 numara
Dostum jantların dizaynı bence gayet güzel ama tamponların altında ezilmiş diye düşünüyorum. Orjinal çıtasız tamponla aracın yere yakın olursa bence en iyi sonucu alırsın...Bu arada bu jantlar orjinal Spoon'mudur? Yoksam Replica mı??
Su anki durumda ben de yakıstıramadım.
Bu jant orjinal tamponlarla daha güzel olur diye düsünüyorum.
JAntlarım replika Spoondur :) Bunun dışında bütün forum üzerime gelio tampon değiştir die ..:) değiştir diyenlerden kişi başı 20 şer YTL toplıcam ona göre :D
jantlar güzel olmuşta ön farlar ve tamponu değiştirmelisin bence:) kazasız belasız
güzel seçim olmuş jantlar. maşallah. orjinal tampon +1 .
20 ytl = tampon sade olarak daha güzel oluur :D
Tamponlar güzel ama önden plakayı sök camlara film cek ve acilen kampanaları düzelt.hayırlı olsun jantlar cok iyi.
cam filmi çok yakında :D belki bi süpriz daha olabilir ;)
normalde bu jantları begenmıorum ama bu arabaya cok yakısmıs:)
jantlar yakışmış :icon_tup:
siyah açık renk cam filmi - kare plakalık ve aynaları çıtalarınla aynı renge siyaha boyayabilirsin :) tampon konusunda ise orjinal ama ekli şekli bence daha fazla yakışır.
sen tamponu değiştiricem de biz buluruz sana tampon merak etme yav :D
guzel olmus okan begendım.yakısmıs bodyı soksen artık
bncede 99 tampon we eklerle daha super olurr araba vti gerk yok tampona fılann
buldum da siz istemediniz olm kenarları delikli , iskele yuvalı :D
bence iki zıt renkbirbirini baymış kromaj tipi jantlara yönelebilirsiniz mesela
bu metalik alev kırmızısı renk çok daha can alıcı olacaktır o taktirde
kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle
Krom jant benden çok uzak zaten bordo civiclerin çoğunda krom jant var bu bile takmamam için yeterli sebep ;) yorumlar için çok tesekkurler
hos olmus kazasız belasız
direk orjinal tamponu tak bncee daha gusel olur
ve arabanın önünü ölümüne yere bas
önler arkalara nadiren daha basık olsun eyerki yaparsan bunları aracn tek olur
Bu jant civiclere yağışıyor ama bazı değişiklikler şart.
Jantlar 16 mı?
Bir de lastik ölçüleri kaç?
madem konu güncellendi resimlerde güncellensin :D
Kral benim :D
masallah :)
Eywallah oda işin esprisi :D
okancım :):):)
1) arkadaş kim önce onu bi açıkla bize
2) filmler harika olmuş
3) arka tampon çok şık
4) jant rengi + gövde rengi + film tonu bence gayet yerinde
5) sanırım aracın alt bitiş çizgilerinin birbirlerine hizalı & paralel olabilmeleri için marşpiye istiyor gibi
6) angel far bütün bordo civic'lerde var , bence oem farlara dön :):)
7) ledli stoplar güzel duruyor , çok yakışmış
8) ön fren kaliperi altın sarısı mıydı sende? değilse hemen yap , arka kampanaları da mat siyaha boya
9) kapı kolları , yan çıtalar da jantın tonuna benzer bi tona boyansa nasıl olur?
eline sağlık...
:):):):):):):)
alem buysa kıral sensin:D
dergide gördüm spoonlara bikez daha asık oldum resmen muhtesem yakısmıs bide teyp yerine yapıln 3lü gösterge sistemi muhtesem olmus aklımı celmio değil :) bide su arka tamponu bi net göremedim ya dergide de koymamıslr yandan flan güzel görünüoda tam arkayı göremedim :)
cok güzel kazasız belasız kullanın inş ;)
bide sey sorucam aracın orjden kac cm düşük?camurluk içlerinde vs bi oynama varmı bende 17" 205-40(veya45)-17 düşünüorum 3.5cm eibach yaylarla ancak sürter korkusundan 16ya doğru meyillendim :( 195-50-16 :(
çok güsel olmuş yakışmış maşşallah... ama kaliper rengini değiştir :)
abi walla arkadaş yakın bi arkadaşım :D onun dışında şu an itibariyle arabamın tavanı parlak siyah :) angel farlarda tamponun tamamlayıcısı olmazsa olmaz gibi .. onun dışın kaliperlerin zaten altın sarısıydı ama jantlar değişince bordo yapayım dedim güzel oldu ama bordonun tonunu biraz daha açıcam daha güzel olucak inşallah yeni resimler ilerleyen saatlerde :D