Evet arkadaşlar,abiler sohbet bölümüne danışmıştım istermisiniz diye konuyu.Aracımız 74 model 1303vw modeli 1.3 motor hava soğutmalı bir vosvosbundan önce bir vosvosumuz daha vardı 06H3232 plakalı vallahi az kahrımızı çekmedi.Konyada abimle kalırken öğrencilik hevesiyle almıştık.lpg taktırıp direkman binmiştik.defalarca kez ankara-konya-antalya-istanbul gidip geldik banamasın demedi.abim askere gidince mecburen satmak zorunda kaldık evde 2 araç daha vardı.neyse eski tospamızdan bir ss verelim fazla uzatmayalım
Velhasıl kelam aradan geçen 15 ay süreden sonra abim askerden geldi ve geldiğinin 2.günü kendi kendine gitmiş yeni bir vosvos almış hiç birşey söylemeden geldi kapının önüne cama çık dedi bir baktık yeni bir baş belası
araçın ilk aldığımız gün fotoları bunlar,durumu pek iç açıcı değildi.manifoldumuz patlak,egzoz kazanı çürük tam bir ses kirliliğiydi..içinden sigara izmaritleri,paketler,ıvır zıvır bagajda bir okadar gereksiz malzeme işimiz epey zordu
aracın bir çok parçası eksikti koltuk bakalitleri felan.farlar bitik durumdaydı sinyaller vs farlara dokundum yere düştü falantam komedi filmiydi:d allahtan eve gelmeden önce hepsini almış abim
![]()
ilk iş olarak arabaya detaylı bir temizliğe girdik abim babam ben ailecek giriştik zaten pederde çok sever böle Do it yourself işleri tamda oldies kafadan)
abimdaha asker traşlı haha
Garajda temizlik amaçlı birkaç malzeme aldık tamponları vs parlatmak için felan giriştik öle kabaca..
tamponlardaki pasları götürdük fakat nikelajlar attığı için nikelajın kalktığı yerler malesef kaldı böyle .. şimdilik kalsın böle sağlık olsun
Quick shifter montajladık
eksik parçalarımızı tamamladık koltuk bakalitleriydi far çerçeveleriydi farıydı kirpiğiydi tampon bantlarıydı ıvır zıvır muayeneye hazırlık şekli..