Maaşallah sanki ön taraf 98 slx tamponu ıstıyor gibi. Geri kalan herşeyi çok beğendim
Printable View
Maaşallah sanki ön taraf 98 slx tamponu ıstıyor gibi. Geri kalan herşeyi çok beğendim
masallah jantlar olmus :)
Dogan stop dogan plakalık dogan kapı citası :) sisli tampon :) ama kesinlikle tampon altları boyalı olmalı :)
Sen zaten hep ondan yanasın kanka :D Peugeotdada aynı boya boya dedin bakalım ilerleyen zamanlarda tamponları boyayabilirim şu anlık düşünmüyorum :)
Bende diyorum tamponları farklımı :D Evet sis aklıma en kısa zamanda takılacak inş teşekkür ederim tekrardan :)
maşallah çok yakışmış :)
Jant arabanın saçıdır diye kim demişse doğru demiş :)
Maşallah,kazasız belasız.
Güzel alet , güle güle kullanın. Jantlar kaç inç bu arada :)
Jantlar çok yakışmış maşallah. Bence kesinlikle tamponun alt kısmını boyamalısın.
Teşekkürler :)
aynen öyle jant kaderi değiştiriyor :)
Jantlar 16 inç önle 8-16 arkalar 9-16 teşekkürler..:)
İşin aslı dediğim gibi hoşuma gitmiyor tampon altı boyalı bunu diyen 3.kişsiiniz :) ilerde belki olabilir :)
Masallah kazasız belasız
Maşallah.Bence aracın orijinalliğini çok bozmadan küçük fırça darbeleri at dostum :)
Filmi ön cama da yapmışsın diğer camlarla aynı koyulukta mı? gece görüşünü kısıtlamıyormu?
Şahin Candır :) Maşallah.
Partnerdeki amerikan park modülünü buna aktardım bide turuncu park güzel oldu sanki applerimizi sipariş ettik, ön düz arkada kare, slx plakalık ve çitasız mor stoplarımız da takıldımı tamam :) panjurun logosu iptal ediliyor beyaza boyanacak
Şimdilik abarth kaliper kapağı taktım jantlara abarth logosu taktım bide amerikan park ve turuncu park ampülü :)
http://i.hizliresim.com/wM9oD2.jpg