İyi günlerde kullan.. BG da okuyan akrabamda Iphonu ile bravo HGTyi takaslamıştı : )) bizlere şaka gibi geliyor oranın gerçekleri..
Printable View
İyi günlerde kullan.. BG da okuyan akrabamda Iphonu ile bravo HGTyi takaslamıştı : )) bizlere şaka gibi geliyor oranın gerçekleri..
Derİ dÖŞeme amma ÇatlamiŞ Öyle ?
stoplardaki saçma siyah şerit giderildi. yeni egzost bağlandı. hafif sollu kaynattırdım ama hoşuma gitmedi
http://i.hizliresim.com/wLPrbb.jpg
egzoz da yakışmış
iyi kaynatamadılar yamuk duruyo ama halledicez tekrardan
maşallah bende getirmek istiyorum araçta prosedürleri bilmiyoruz işte yoksa bi s2000 getirrim acımam :D
stopların gerçek güzelliği ortaya çıkmış.:Dbayılıyorum turuncu sinyallere.:)egzozda dediğiniz gibi yamuk olmuş düz kaynatırlarsa süper olur.egzoz gayet hoş.:D
motoru 2,5 cevır bıde motorsport jant yazılım derken alet nalet olur maşallah :)
3 yaşından büyük arabalar getirmek çok zor hemen hemen aynı fiyata geliyo ki ülkede 5 sene yaşamanız gerekli :)
saolsun forumdan bi abimiz formülü söyledide öyle orjinale döndük çok ta güzel oldu kanımca :) egzozu hallettim şimdi daha güzel :)
önceden alsaydım aracı dediğiniz olabilirdi çünkü üstündeki motorun kodu yok dizele çevirsem kimse anlamaz bile :D lakin bi sene kullanıcam masrafa gerek yok :) almadan öncede ara motorlarıda kimse iyi bahsetmedi o yüzden 320de karar kılmıştım :)