yine bi rc konumuzla geldik
kız gibi lemansımı merttaç kardesime satınca arayıslara başlamıstım
ilk önce kırmızı RC mi aldım oda 50.000km'de boyasız vede kırmızıydı.
mersinden almıstım ama 1km bile binemeden mehmet turhat ustama sattım
bn yapıcaktım proje olarak ama o daha istekliydi bnden, bnde beyaz cam tavanlı jblli rc bulunca kaptım hemen
makinayı izmitte buldum 80binde vede boyasızdı ama bakımları yarım yamalak yapılmıstı .burdan hikmet gönül ustama ömer faruk elma vteclerin efendisinede ayrıca tskkür ederim yedirdiler içirdiler ilgilendiler saolsunlar.
special thnks tabikiide abim gibi sevdigim STP'ye app plakamı hediye etti saolsun varlıgı yeter.
ilk bnzinimiz...
alır almaz ön arka tampon temizlik boyası yaptım tampon bıyıgını vede sis far kapaklarını piano black yaptım
daha sonra biraz makyaj dedim arka stoplarıda makyajlı kasa ile degiştirdim çokta güzel oldu serdar kulakların çınlasın
egzoz korumasınıda soranlar olucaktır onuda istanbul garaja gönderdim carbon yaptırmak için suanda sökük.
bu sırada tabii aracın motor kulakları yagı filtresi z rotları bujileri aküsü lastiklerine varana kadar degişebilicek herşeyi degiştirdim orjinal parçalarla masraftan kacmadan...
bu akşamda emektar oz ultraleggeralarımı taktım üstlerine falken ziex lastikleri sıfır aldım...resim çekemedim ama güzel bi günde onlarıda paylaşıcam iyi seyirler
maşallah demeyi unutmayalım)