aracımla hikayemiz 13.08.2012 tarihinde başladı bekarken daha önceki araçlarımız biri dobloydu çok büyük geldi sattık sonra palio idi oda çok küçük geldi evlendikten sonra ailemle yollar ayrılınca kendi bütçeme göre bi araç bakmaya başladım hem şık bi kasası olmalı hemde iç hacmi geniş olmalı diye araç arama çalışmalarına başladım ve 10.08.2012 de aracımı ilk gördüm sahibindende 2-3 gün baktım durmadan inceledim fotoları aklıma yatmıştı işte bnm aracım bu olmalı dedim ama eşime bi türlü araç alsakmı diye söyleyemedim eşim farketmiş olacakki aracı gördü ve oda beğendiğin söyledi bunu alalımmı diye sordum oda alalım dedi cepte kuruş para yok eşim kredi çekti ve sahibini aradım pazarlığımızı yaptık ve maceramız böylelikle başladı.
ilk fotolar; tabi bunlar temizlenmiş hali enkaz gibiydi resmen
ilk koltukların durumu pek iç açıcı değildi 20 yıllık kumaş üzerinde artık keçeleşmişti ne kadar temizlersen temizle genede iç açıcı olmadı ve söför koltuğunda bel kısımlarında yırtık ve kopuklar vardı keza kapı kumaslarıda kendini bırakmıstı ve sonucta ne olursa olsun arac bnmdi kendime göre yeni bi başlangıç yapalım dedik ve kumaslar sokulup deri yapıldı direksiyo simidimizde iç açıcı durmuyordu ve üstten direksiyon demirini bırakmış sallanıyordu
![]()