Hayırlı olsun güle güle kullanın işlecsel bir aile aracı anlamı güzel plakayıda app ye çevirin makro çekimde ne kadar iğrenç görünüyo boyası ve fontu :)
Printable View
Hayırlı olsun güle güle kullanın işlecsel bir aile aracı anlamı güzel plakayıda app ye çevirin makro çekimde ne kadar iğrenç görünüyo boyası ve fontu :)
teşekkür ederim sağolasın.
sonuna kadar katılıyorum :) teşekkür ederim tek yapacağım güzel bir plaka yazısı renk değiştiren karbon kağıdı var onunla yapmayı düşünüyorum merak ediyorum nasıl olacak :) sadece mazot katmak kalıyor bana :)
hayırlı olsun kazasız belasız
Allah kaza bela vermesin nazar değmesin.
hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Zamanla kapı döşemelerinden gelmesi muhtemel sesler için şimdiden kapılara izolasyon olayına girin derim.
Başkada öyle dert edilecek bir kusuru yok c maxlarin..
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Sıfır araca Nano koruma şart biliyorsun. Beklerim mutlaka :)
Allah güle güle binmeyi nasip etsin. Maşallah boncuk gibi.
allah kaza bela vermesin çok güzel araç :)
allah kaza bela vermesin , güzel araba.
Bugun ilk oto park sistemimizi kullandim superdi :) benim kadar seri giremesede milimetrik girdi helal olsun yakiti arabam 300 km de olmasina ragmen 6.7 yakiyor suanda onada sasirdim
hayırlı olsun kazasız belasız binin...
Bu hafta turuncu 2011 grand c max 1.6 180 versiyonundan aldık bende çok sevdim.
Arka elektrikli açılır kapanır bagaj(içerden düğmeli) range sport ta yok.
İyi günlerde kullanın.
Teşekkürler gerçekten bazi özellikler süper paralara satılan arabalarda yok ve konfor allahim super super mukemmel bir araba hayran kaliyor her binen ve goren