yine mersin yine nokta atışı maşallahı var arabanın![]()
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
Dostum jant+film+egzoz diye bağırıyor arac.Maşallah.
Öncelikle maşallah kazasız belasız.
Hep aynı şekilde araç plakalık takılmış önde plaka yok. İes jant kapakları ön dip basık arkada işlem yok. Geri kalanı hakkında yorum yapacak olursam spoiler hiç yakışmamış bagaj bağırıyor ayara ihtiyacım var diye. Kaputta yada sağ ön tarafta bir problem mi var?
Kaput makyajsız mı ?
...
Kasa olarak eksikleri var , MASALLAH. Ayrica r spoiler farkli
Hava katmis basik ies de kazasiz belasiz
maşallah çok güzel kazasız belasız kullan.
araç başarılı bi kaportayla ilgilenip plakalarda app veya kare olursa nokta olucaktır kazasz belasız
arka yaylardada işlem var ben arkayı çok basmayı sevmiyorum bizim burda genelde şahinlerin arkasını cok basarlar
teşekkürler
ben bu tarz seviyorum yoksa yapılmıcak şeyler diil
araçta bagaj iptali vardı aldıgımda orayı açtırmak için bagajı söktürdüm ayarı kaçmış olabilir düzeltilir teşekkürler
teşekkürler
arabasına jant takıp arabayı rezil eden arkadaşlar var benim tarzım böyle farlar ayarsız olabilir ufak işlemler hafta içi düzeltilecek hepsi teşekkürler
??
saolun tşeekkürler
teşekkürler
aceleye gelmiş olabilir :=)
bagaj far bunlar ufak ince işler benim için bi aracın elimde nekadar kalmasından çok nekadar hızlı satılması önemli alan kişinin kolaylıkla yaptıracagı işler bunlar
teşekkürler
saol kankacım
teşekkürler hafta içi halledilecek
app yaptırıp kargoya verilip arabama takılana kadar araclarım satıldıgı için genelde ugraşamıyorum ama sırf senin için bindigim bi civic var ona app alırım :=)
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)