Eyvallah kardeşim saol görüşemiyoruz olm feriköye falan gelmiyosun sen gelmeyeli 3 tane e30 oldu mahallemizde 2 tanede kızlar kızı e36 mız :D
Allah razı olsun tşk.ler
Eyvallah tşk.ler
Biz burda eskiyiz yahu :) eyvallah hacı saol ;) senide bekliyoruz 1.7 le inşallah
Teşekkür ederim allah razı olsun beni az çok tanıyanlar var forumda kötü araba almadım ben tamam kusurları olur ama kadı kızını düşünerekten oluyor o kadar :D
Yavuz abicim saol tşk.ederim maşallah hızına yetişemiyoruz yine arabasızmışsın :D
Eyvallah teşekkür ederim saol seçkinim askerlik bitti geldin dimi fc yi aldın sende galiba?
Teşekkür ederim saolun
Tatlı tuzlu profiterol niyetine er kişi niyetine nası istersen :D
Eyvallah teşekkür ederim abi saol keyif alıyoruz çok şükür ya zevkli araba namussuz :D
Teşekkür ederim saolun allah razı olsun
Teşekkürler.
Abi muhakkak yaşar ticaret plakalığı istiyorum plakalıksız olmaz :D
Olur ormancı abi konuya gelir gelmez yıktın masayı yani harbi ormancıymışsın :)
Boyacımın 2 elide kırılmıştı şimdi iyileşti 15 20 güne kadar toparlarsa kendini app ler verniklenicek takılıcak tamponlar boyanıcak kısmet olursa o arada gsi panjurla sis farlarımıda takıp montajını yapıcam
Eyvallah kokucu abi :) arabama hediye bubble gum istiyorum ama :) şimdi sen dersin bizde hediye yok para vericen illa :D beyaz candır bide dumanlıysa ohooooo :D kaçıncı beyaz arabam bu benim sayamadım :D
Eyvallah kardeşim saol evet muğla köyceyizden ilk sahibinden 86 şahin getirdim bi tane oda bu araba kadar orjinal :D