Son dokunuşlar çok başarılı olmuş, keyifle kullanmanız dileklerimle :)
Printable View
Son dokunuşlar çok başarılı olmuş, keyifle kullanmanız dileklerimle :)
Allah razı olsun kardeşim sağol amin.
sağol kankacım bitanesin, boşver ağzına bile alma şunları, Alet tam hayal ettiğim gibi oldu kanka çok şükür, dediğin gibi tam çivi gibi oldu herşeyiyle. istanbula gelirsen mutlaka haberim olsun, bundan sonrası cila ve tadını çıkarmak insallah.
eyvallah can kardeşim Allah razı olsun, kapıda 2 tane günlük binmek için araç var zaten, gündüzleri İstanbul trafiği inan çok tedirgin ediyor adamı, o yüzden bir kaç ayda bir özellikle aracı özleyip gece keyif yapmak daha çok zevk veriyor bana..
çok teşekkürler Allah razı olsun, amin :)
Allah razı olsun çok teşekkürler, daha iyileri sizlerede nasıp olur insallah sağolun :)
stock RC çok zevksiz ve piyasadaki güncel turbo ve bağzı atmo araçlardan citti geri kalıyor, yani fazla ileri gitmeden tadında bişeyler yapmak gerekiyordu, o yüzden son dokunuşlar şarttı, tadında elimden geldiğince bişeyler yaptım, bu hafta bir kaç iyileştirme daha yapıcam insallah. iyi dilekleriniz için çok teşekkürler sağolun :)
Maşallah özenle ve titizlikle hazırlanmış herşey harika,
Böyle fonksiyonel dokunuşlar yapılmasına hastayım... Kazasız belasız
Maşallah arabanın her vidasında parmak izinizin olması ayrı bir keyif katıyor bence. Elinize emeğinize sağlık kesenize bereket. 10.000km 'de stg3 207 evlat olur heralde :)
Masallah abi,bi ara seni rahatsiz edip bu 207rc nedir ne degildir ogrenesim var :D kazasiz belasiz nice 10.000 lere.
allah kaza bela vermesin
masallah kazasız belasız bu sekılde detaylı resımlere paylasımlara bayılıyorum hem cok temız bır arac o yonden cok sanslısınız hemde hakkını verıyosunuz herhangı bı olcum yaptınızmı kac ps lerde 100-200 olctunuzmu?
emeğinize sağlık , kesenize bereket çok güzel maşallah :)
abi maşallah konuyu yeni gördüm sarı corsam varken uğrardım yanına laflardık hatırlarsın belki epeydir göremiyorum seni iş değiştirdin sanırım araba son gördüğümden beri epey değişmiş, yaptıkların çok güzel ve yerinde olmuş maşallah tekrardan, müsait olduğun bir gün görüşelim çay kahve içer laflarız :)