Maşallah abi konu çok imrendiren cinsten oldu, inşallah emeklerinin karşılığını tam anlamda alırsın.
Maşallah abi konu çok imrendiren cinsten oldu, inşallah emeklerinin karşılığını tam anlamda alırsın.
hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız.
ya sen bize rapid aldırtacaksın![]()
eyvallah. en kısa sürede inşallah. bu akşam denemeler oldu. eski haliyle 3 boy geçildiğim arabayı 5-6 boy geçiyorum oda onun devrinde basarsak. benim devrimde fazladan 1-2 boy daha olur.
teşekkürler. çok zevkli kullanımı şu an. sağolasın
inşallah darısı başınaorj turbo ile alakası yok arabanın
teşekkürler sağol.
video çekeriz kısa zamanda. teşekkürler
Byte-R
instagram: dogancglr
Maşallah çok iddaalı olmuş araban kimle bastın bu arada doğan abi aliyle mi o fark oldu?
evett bugün aracın büyük turbo'lu halinide denemiş test etmiş olduk.İnanılmaz olmuş doğan abi maşallahı var gerçekten allah kaza bela vermesin rapid'e![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Emeğinin karşılığını almışsın abi hem çok güzel görünüyor hemde öyle gidiyor anladığım kadarıyla güle güle kullan ...
Alfa Romeo 159 Booster
doğan abi öncelikle kocaman bi maşAllah, bana dizeli tekrar sevdiren araçtır bu rapid, ilk yazılımlı hali bile beni fazlasıyşa cezbederken, son hali aşık ettirir ..tekrardan maşAllah kazsız belasız tekerin düz bassın burgazın en hızlı dizeli ..
![]()
Doğan Abi,
Rabid'e kocaman maşallah kazasız, belasız, zevkli günlerde kullanırsın inşallah![]()
///Renault Sport
///Oto Metin Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)