jantlar yakismis masallah![]()
maşallah abi jantlar fena olmamış. A3 jantı değil mi bunlar? çok hafif diye duymuştum hiç tartma fırsatın oldu mu söktüğün jantlara kıyasla ağırlık nasıl![]()
Bende de 18 jant var önler 35 arkalar 40 yanak. 5 cm eibach taktım sırf konfor düşmesin diye yaylar çok güzel fakat jant lastik en ufak taşı çukuru hissettiriyor. Aynı zamanda baya ağırlar. Düşünüyorum bakalım aplikasyonu 5x100 dimi![]()
Aynen kardeşim a3 jantı. Tam emin değilim ama 5 kilo civarı. Tenekelerden hafif. Jant lastik elime alıyorum sanki sadece jant kadar hafifUfak taş ve çukurları şu an hiç hissetmeden geçiyorum. 195-55-15 ölçülerim. Nokian kışlık takılı ve gerçekten çok sessiz bi lastik. 5x100 bijon 57.1 mm porya ölçüsü. Et değerini hatırlamıyorum ama 7 inç genişliğinde et46 jantlarımdan 1 cm kadar içerde kaldılar. Spacer vardı elimde hallettim. Performans olarak artısı olduğu kesin. Polo ya taktı bi kardeşim çok fark etti gerçekten.
Byte-R
instagram: dogancglr
Maşallah abi arabanın duruşu, motorun değerleri çok güzel. Aynı mahallede oturuyormuşuz ama hiç farketmemiştim aracı, yeni jantlarıyla kesin tanırım![]()
Bayadır güncel olmamış.
Bu da son ayardan sonra 100-200 (güç ölçümü yapmadık)
Byte-R
instagram: dogancglr
Harbıden emegıne saglık kazasız belasız eger ımkanım olursa yolcu koltugunda oturmak ısterım 244 hp 480nm ne demek ya maşaallah tosuna ya![]()
Maşallah konuyu bir nefeste okudum. Tek kelimeyle muhteşem.![]()
0-100 nedir?
5.0 sn nin altında mı?
Gerçi tutunamıyor ama![]()
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)