Stopların sadece beyaz kısmı kaplansa daha mı güzel olurdu![]()
Stopların sadece beyaz kısmı kaplansa daha mı güzel olurdu![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Hocam dip gaz yapınca duman atıyor mu birde egr iptali ve dp yapınca nasıl değişim oldu ? Daha fazla atma durumu oluyor mu ?
Son olarak 0-100 videosu tarzı birşey var mı
Aracınıza gelirsek spoiler çok hoş olmuşStopların folyosunu arkadaşların dediği gibi söktüğünüzde daha güzel durur . Maşallah
şu an gaza yüklendiğimde 1-2sn dumanlıyor sonra zannımca turbo doldurunca kesiyor. zaten orj hali dpf li olduğundan hiç duman atmıyor yazılımda yapılsa. egsoz ucunun içi tertemizdi. dp yapıldı 5 dk da karardı. yazılım varsa bence egr iptali şart. orj halinden az yakıyor usturuplu kullanınca.
stoplara sabah bi iyilik yapıcam
olduğu yerde gaza yüklensemde duman yok
Skoda Rapid 1.6 TDI Downpipe Sound - YouTube
Byte-R
instagram: dogancglr
maşallah çok şık kazasız belasız kullanın , stoplar çok sırıtmış herkesin söylediği gibi sadece beyaz yerini kaplarsanız şöyle bi görüntü elde edersiniz
![]()
obareyysüper olmuş valla. yarın falçatayı kaptığım gibi söker atarım . keşke burdaki kadar düşürebilecek,kaliteli yollarda gezsem hep. çok teşekkür ederim resim için.
Byte-R
Valla Kredi oranlarına Baktım senin rapidi görüne çok güzel olmuş Güle Güle Kullan Allah Kaza bela dert sıkıntı vermesin çok güzel olmuş ailevi spor araç tadında
Edit: MAAŞALLAH timsah gibi tıslıyor...
stop işi tmm. sıra basma olayında. oda perşembe günü halloluyor kısmetse. nam da önlere 4-5 cm pres yapılacak. belki oemyaylara 6 yaparım ama gti yaylarına 4-5 cm pres yapmak daha mantıklı gibi. arkalar tam 5 cm düşük orj halinden şu ana ama önler sadece 2 cm düşük polo yayından dolayı. perşembeye kadar arabayla pek işim yok zaten bir daha sök tak yapmamak için ellemedim.
![]()
Byte-R
Stoplar harika olmuş
Birde spoiler için link falan var mı hoşuma gitti![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
perşembe Allah izin verirse oradayım. şu yukarıdaki fotodan sonra iyi gaza geldim. polo ön yaylarına 4 cm pres yapıp ön 6 arka 5 olacak şekilde bir ayar vericem. buralardan birşey istersen getiririm
teşekkür ederim
link
eyvallah![]()
Byte-R
yok abı bırsey ıstemek degılde. sorcam sorcam dıyodum kendıme soramaıdm ama vag konusuna yazdıgını gorunce yazmak ıstedım. denemek ıstersen dıye kıyaslamak acısından.uygun gorursen pm atabılırısn abi. araca daha once yazmısmıydım bılmıyorumda masallahı var bence cok basma uzun vadede amortısor on takım omrunden yıyor fazlası.
deneme yapılır neden olmasın. hiç tecrübem yok o konuda. yani roll vs denemedim ciddi hiç şimdiye kadar. hep ışık çıkışlarında birilerine sataştımo gün sabah burdan 8 gibi çıkarım 10-10:30 gibi nam amortisörde olurum sanırım. orada işim ne zaman biter bilmiyorum. zaman olursa deneriz. neden olmasın. özelden tel no atıyorum. sende bana at kaydedeyim. eğer oldu zaman uydu yaparız birşeyler.
Byte-R
abı rol vıdeoları ızle bıraz cozersın
ben calısıyorumda anadolu yakasındayım bırde. ben sandım gezmeye falan gelıyorsun. nam ıkıtellıde ıstanbulun dıger ucundasanırım baska zamana kalıcak.ama aklında olsun gelırsen genıs bır zamanda aksam ayarlayıp cıkabılırız abi
Stoplar böyle daha iyi olmuş. Spoiler gövde rengi olabilir ama spoilersiz hâli daha güzelmiş şahsi kanaatim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)