Beyaza beyaz takmayın derim fifteen52 takacaksanız.
Printable View
Beyaza beyaz takmayın derim fifteen52 takacaksanız.
Fiftten 52 leri bi ben mi beğenmedim :/
Bide Levent abininde dediği gibi beyaz beyaz jant yerine füme jant daha hoş duruyor bence :)
teşekkür ederim sağolun. sabırsızlanıyorum zaten :D
boyum 1.78 çok rahat sığıyorum ve ben relax kullanmayı severim. koltuk genelde baya geride durmasına rağmen diz mesafesi oldukça geniş. bagaj 530 litre. jetta ile hemen hemen aynı. jetta 510 lt. 20lt daha küçük
jantmax a gitmeyi düşünüyorum. hele o gün bi gelsin. yanına koyar denerim :)
teşekkürler yorumunuz için.
Maşallah. Pek rastlanılmayan bir araç ve yaptıklarınızla güzelleşmiş.
8. sayfadaki kırmızı Rapid'in tamponundaki lipinden mutlaka takardım ben olsam. Bir de panur ve tampondaki krom şeritleri piano black kaplama yapabilirsiniz.
teşekkür ederim. onu servise gidip bi sormam gerek. inşallah uçuk fiyat çekmezler.
roll sonrası :) her ne kadar kendime göre araba olmasada çok zevkliydi. yazılım ve egzost güncellenecek yakın zamanda.
http://i61.tinypic.com/148d64l.jpg
öğükler sokak style :) abi aynı sokaktayız her gün görüyorum aracını :)
skodanın jettası olmuş rapidler maşallah sizde güzel dokunuşlar yapmışsınız :)
maşallah gece uzun olmuş bagajda baya kalıntı var hocam şu siyahlıklar kolay gidiyormu bendede multijet var bişiler yapmak istiyorum
geçerken benide görürsen bi selam çak :)
teşekkürler sağolun.
teşekkür ederim
şu an bir sorun yok. ilk önce basınçlı suyla yıkıyorum arabayı. sonra sabun ve yumuşak bir fırça. sorada durulama. birşey kalmıyor.
bu aralar her gördüğümde farklı karşıma çıkıyor :)
İlk günden beri yapılan her uygulama çok bilinçli yapıldı gerçekten. Bu da devamı niteliğinde yakışan olmuş..
Maşallah. sürekli takip ediyorum kazasız belasız inşallah..
face de bugün gördüm aracın fotosunu 240 falan deniyor dogrumudur? hayırlı olsun bu arada kazasız belasız
Hemen geldigi gibi uzmeden gazladik bi ufaktan.
Fenaa diyorum fenaa:D
Fazlasiyla sasirtti beni hayirli olsun tekrardan dogan abii ;)
tork ne alemde olucak bılgı varmı?
o yesss :) şimdi senı gecmek ıcın yenı araba almam gerekıcek. şaka bı yana rapid imiz çok guzel yahu
eyvallah. video kesin çekerim :D
2 hafta sonra tüm işlemler bitince 240-250 civarı olacak kısmetse. şu an 200 gibi. yazılım tam açık değil. turbonun sağlığı açısından sıfır takar takmaz yüklenmedik.
sağolasın kardeşim
şu an 420 civarı olması gerek. eksikleri tamamladığımızda 460-480 belki.
eyvallah kardeşim.
masallah hakkini vermek bu oluyor iste ..
Maşallah gerçekten..Detayları bekliyoruz abi.
takıpteyım nasıl bısıy cıkıcak acaba ortaya cok merak edıyorum heycanlandım anasını satıyım :D
eyvallah kardeşim
yağmur yağıyor şu an. gezemiyorum bende sinir oluyorum :D daha fazla açmasamda böyle kalsamı diyede düşünmüyor değilim. oem egzosla bile sesi fazla şu an. yazılımı açıp düz boruya geçince nekadar çıkar kimbilir ses.
stock ve büyük turbo
http://i58.tinypic.com/t8lzit.jpg
büyük turbo yuvasında
http://i61.tinypic.com/rcpj6u.jpg
2 cooler da devrede. emmeye giden hortum hep soğuk.
http://i59.tinypic.com/20rvdwh.jpg
Şuanki güncel specler tam liste nedir peki ? :)
Maşallah çok güzel araç
bir video bekleriz artık
Maşallah abi konu çok imrendiren cinsten oldu, inşallah emeklerinin karşılığını tam anlamda alırsın.
güle güle kullanın,
enjektör ne kullandınız peki tam olarak?
hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız.
ya sen bize rapid aldırtacaksın :D
Konu baya hareketlenmeye başladı. Videoyu merakla bekliyoruz :D
abi maşallah yeni gördüm emeğinize sağlık çok güzel olmuştur bu haliyle
düşündüğümden erken davrandın ya maşallah 10 numara oldu :) darisi bana insallah hayirli olsun :)
Masallah cok yakısıklı kazasız belasız ıns
kazasız belasız abi :)
kadran videosunu merakla bekliyorum
eyvallah. en kısa sürede inşallah. bu akşam denemeler oldu. eski haliyle 3 boy geçildiğim arabayı 5-6 boy geçiyorum oda onun devrinde basarsak. benim devrimde fazladan 1-2 boy daha olur.
teşekkürler. çok zevkli kullanımı şu an. sağolasın
inşallah darısı başına :) orj turbo ile alakası yok arabanın
teşekkürler sağol.
video çekeriz kısa zamanda. teşekkürler