teşekkür ederim çok sağolun:)
teşekkür ederim 5x105 bijon aralığında jant çeşidi aşırı kısıtlı flanş işine giricektim son anda bi arkadaş dedi bu jantlardan gelicek filan 1 hafta beklemiştim bide bunları:)
Printable View
teşekkür ederim çok sağolun:)
teşekkür ederim 5x105 bijon aralığında jant çeşidi aşırı kısıtlı flanş işine giricektim son anda bi arkadaş dedi bu jantlardan gelicek filan 1 hafta beklemiştim bide bunları:)
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/691/08jw.jpg
son halinden bir fotoğraf :)
maşallah sıkı bir astra ;)
jant haricinde bence güzel olmus arac , masallah bu arada
Maşallahı var :)
burakcım maşallahı var son halini canlı görmek nasip olmadı ama oda olur inşallah toprağım :)
Masallahh kanka boncukkk :)
Kıvamında yoğurmuşsunuz ekmeği :) Harbiden eksik yok, jantlar,kaliperler olsun 10/10 özellikle egzozları ilk kez görüyorum astra'da ortadan cıkış yapan.. Golf R gibi harika olmus. Kazasız belasız. Opc ön tampon da çok efsane olabilir :)
Resimlerde dikkatimi çeken ; ön kaput ile tampon arası çizgi çok belirgin,bazı yerlerde daha açık gibi duruyor,tampon ayarsız olabilir mi?
arka difüzör jant duruş herşey 10 numara :icon_tup::icon_tup:
teşekkür ediyorum:)
5x105 bijon aralığında imkanlar kısıtlı maalesef teşekkür ederim yinede:)
teşekkürler alper saolasın:)
eyw yasinim aynen uzak kaldık biraz:)
eyw kankammm kara boncuğumuz gibi;)
teşekkür ediyorum egzozlar benden başka bi arkadaşımda daha var ondan başka kimsede bende görmedim, evet opc tampon çok güzel ama plastiği bayaa bi tuzlu o yüzden yanaşamıorum fiber pek güvenemiorum:)
onun bende farkındayım yüksek ihtimal kilolu birisi tampona bayaa bi yaslandı orayı göçertti yoksa normalde tamponda bişe yoktu :(
teşekkür ediyorum:)
iş güç okul bol koşturmaca burakcım istanbul elimizde görüşürüz bi yerlerde :)
masallah aktaşımm hastasıyızz :)
Masallah :)
Her dokunuş çok güzel olmuş, Maşallah.. Birde Afl uygulanırsa yemede yanında yat :)
son bi fotomuz olsun dedim bu halimizle.. O şimdi stock :)
http://i.hizliresim.com/aBYyd5.jpg
son hali gerçekten çok güzelmiş. orjinale dönmese jantlara sulanabilirdim :)
Difüzörümüz aynı çıkışları yanlardan değil ortadan yapsaydım keşke diye düşündüm aracı görünce. Maşallah araç nokta atışı olmuş.