Maşallah ilk bir hafta uyuyamazsın yapacaklarının sırası karışır sonra bir bakmışsın nur topu gibi bir evladın olmuş :D :D maşallah tekrardan...
Maşallah ilk bir hafta uyuyamazsın yapacaklarının sırası karışır sonra bir bakmışsın nur topu gibi bir evladın olmuş :D :D maşallah tekrardan...
Maşallah çok iyi duruyor..
Hayırlı olsun...Kolay gelsin..Bitince İyi günlerde kullanırsınız..
Son resim güzel...Buluşmamı tertiplediniz?
Adam benim abim(okan) bana 106 aldırmadı lan uyuz oldum :D
allah kaza bela vermesin okan depe imzalı arabaları sevmişimdir her zaman ;)
Bütün arabaların gibi bu da çok güzel maşallah...
Berkay'im masallah sonunda istedigin gibi bir araba aldin bitince cok daha iyi olucak insallah.Allah kaza bela vermesin
keşke tüm 106 lar böyle olsada nesli tükenmese :) maşallah
maşallah berkay allah kaza bela vermesin.okanın eli değidiyse çok güzel olacağı kesin..
Maşallah ALLAH kaza bela ceza göstermesin
Berkayım hayırlı uğurlu olsun kardeşim Maşallah, Okanı maslakta gördüğümde bir kardeşime aldık dedi senmişsin o kardeş :) Bittikten sonra çok çok iyi olacağına eminim, emeklerinize sağlık şimdiden Maşallah :)
Cok tesekkurler evet baya zor hemde bulunması bulsanda olan satmıyo :)
Zevk meselesı tabi ama orjınal stop da alıcam koyucam garaja sıkıldıgımda ona gecerım:)
Tesekkurler :) valla merakla o anı beklıyorum:)
Cok tesekkurker amın aynen ole cok aramak lazım:)
Saolun tesekkurker:)
İnsallah cok tesekkurler saolun aminn:)
Cok saol abicim ınsallah amın tesekkur ederım:)
Amın cok tesekkurler :) 2.baharı hayatının :D
Cok tesekkurker :) aynen ole bolesı zor ..
Tesekkurler saolun :)
Insallah tesekkurler amin :)
Abim cok saolasın sanada hayırlı olsun :) amin ınsallah abim :)
Insallah cok tesekkurker:)
Cok saolun amin :)
Amin tesekkurler :)
Baskan senı unuttum sanada ayrı tesekkurker bıze haber verdıgın yardımcı oldugun ıcın cok saol :)ahahah buluruz kovalamak lazım:D
Bende merakla beklıyorum :) cok saolun tesekkurler:)
Maşallah kazaısz belasız güzel araç :)
Vallaha suan ole gercı ben cok heycanlı cabuk olmasını ıstıyen bırıyım oyuzden aldıgımdan berı uyuyamıyorum :D cok saolun :)
Cok tesekkurler :)
Saolun ... Tesekkurler .. Insallah... :) ... Olesıne bır araya geldık genellıkle ıstınye de hep boyleyız tayfa 106 dolu:)
Amin ınsallah :) okan depe candır gerisi heycan :D 106 doktoru ya adam:D
Bu ıcten yorumun ıcın cok saol abim gercekten mutlu ettı benı :) elımdenngeldıgınce tum arabalarımı hep kalıte yapmaya calısıyorum buda ole olucak dahada ınsallah:)
Eser abim cok tesekkur ederım cok sukur abı bulduk :) ınsallah olucak ugrasıyoruz baya goruyosun :) amin abim cumlemize kaza bela vermesın...
Keske valla :) tesekkurker:)
Abi cok tesekkurler amin insallah .. Aynen ole sımdıden guzellesti ellerınde okan abımın:)
Amin ınsallah cok tesekkurler:)
Melih abim cok saol allah razı olsun :) eheheh aynen abi bendım :) insallah ole olur abim :) cok tesekkur ederım saolasın abim benım:)
Bu arada abim Ara sırada kulagını cınlatıyorum sıyah golfu gordugumde solıyım :D
Olmuş mu olmuş mu :D Baba görünce birşey dedi mi :D hehehe :D
hayırlı olsun maşallah ip gibi :)
Bi arabayi cillop yapma amk ya yeter :D Gule gule kullan kardees masallah :)