hayırlı ugurlu olsun
Printable View
hayırlı ugurlu olsun
Reis 1.8T bu 3.ü:D Sarı leon vardı 2004 Sarı TT 883 plaka Bide resimde gördüğün kırmızı FR plaka var Halen bizde oo:icon_tup:
Typer ın sadece sesi icin almıştım zaten reis.40 lira para veriyon 10 15 milyar harcıyon aldıgın hp 50 60 hp ne gereği var.10 15 i buna harcasam 350 400 hp mis.üstelık raharlık güven konfor hepsi bir arada
ben yapacam Allah kısmet ederse Gt2871 R motor içine girmeden sıkıntısız.350 hp garanti. 45 bin verip 240 250 hp typer alacagına en iyisi frene basıyon durmuyor tek typer için değil hondaların hiçbiri durmuyor.airbag 2 tane sunroof yok kaporta desen ayne keza.Ama alman öyle değil golf de güzel duruyor leonumuz da.sunroof var airbag bol :D
Maşallah kazasız belasız nokta atışı olmuş yine emin ellerde olması sevindirici inş daha iyilerini yaparsınız.
Maşallah hayırlı ugurlu olsun. kazasız belasız ınsallah
güzel tercih keyifle sorunsuz kullanın inş.
MaşAllah. Muhteşem valla. Güle güle kullanın. :)
maşallah abi araban çok güzel canlıda gördüm tolga abiyle intercoolerı beraber boyadık :)
Maşallah 10 üzerinden 11 numara :D :D Golf 4 her zaman iyidir helede GTI ise çok daha iyidir :)
Tek kapı olması noktayı koyuyor. Maşallah :)
burhan maşallah kardeşim. gözümüzün bebeğini aldın. iyi bak ona valla bozuşuruz ha :) her noktasında emeğimiz olan bir aracın kıymet bilecek birinin eline geçmesi iyi oldu. kazasız belasız kardeşim. arada getir sevelim ama :D
bu arada 2871 falan boşver olm ya. al bi kol piston tak 30u :) 350 falan yetmez öyle 400 üzeri lazım :D
http://www.techturkey.com/forum/modi...parcalari.html
listeden 5 numaradaki agu kapak kesinlikle alınmalı bu arada. yapacagın setup için zaten alman gerekecek :)
zevkli makina , maşallah.
Hey maşallah bee ne kadar boost okdr dost heee :D Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin kırmızıda ayrıcalık katmış :)
maşallah allah kaza bela vermesın.... honda dan sonra farklı bir deneyım olacaktır :D :D
Hayırlı olsun kazasız belasız temiz bir araç.
Ep3 den sonra izlenimlerinizi paylaşırmısınız.. +/- olarak :)
maaşallah kazaszı belasız çok agrasif duruyor :)