41 kere maşallah
Printable View
41 kere maşallah
Masallah gule gule kullanın. Morette far konusunda kararlımısınız, bence orjınal farla daha guzel. Tekrar hayırlı olsun.
Maşallah kanka kazasız belasız cezasız.. kanlı canlı görmek ümidiyle...
maşşallah çiçek gibi bi araba almışsınınz
kazasız belasız binersin inşallah.
Güle güle kullanın... araç alındığından beri ankaradaydı sonra istanbul a gitti demek ki. Bizzat meşhur ablayla denkleştim bi otoparkta burdayken. yakından baktığımda boyanın durumu içler acısıydı.
neyse ki siz alıp müdahale etmişiniz nihayetinde :)
maşallahh 106 ataga geçti şu aralar boncuklar maşallahh...
Masallah kazasiz belasız hayır lı olsun gule gule binin :)
Ellerınıze emegınize saglık boncuk olmus emın eller de suanda bende aynı asamadayım ınsallah bende bu guzel sona gelirim :)
Ve 3 te okuldan cıkmıs aramıstım almak ıcın Aracı zaten kavacıkta evıme cok yakındı ama kapora aldım demıstı size nasip olmus :))
Maşallah. orjinal jantları kalmalıydı bence
maşallah, çok iyi gerçekden güzel günlerde kullanmak nasip olsun.
çakala çukala gitmemesine sevindim şahsen
masallah Allah kaza bela göstermesin .
resmen titredim. elinize ve şansınıza sağlık :)
vts jant derim.
Eyvallah
Teşekkürler , coilover 550tl + işçilik v.s. verdik
Saol kardeşim
Saol kardeşim amin inşallah
Saol kardeşim jant kolay 4 bijon sok tak değişiklik seviyorum orjinalliği bozmadığı sürece
eYVALLAH :icon_tup:
Eyvallah
Tamam Ümit kardeşim Allah daha iyilerini nasip eder inşallah sana
Valla ben Aslı hanımı görmedim kendisi vekalet gönderdi hatta 2 gün onu bekledik o süreçte ben kapora vermeme rağmen taciz eden arkadaşlar olmuş saolsunlar :) Adam araç benim olsaydı vazgeçerdim bu kadar aramaya açık konuşayım dedi
Yabancıda değil Okanım araç bizim :icon_tup: Allah razı olsun , yordu ama oldu çok sükür
Baştan sona zevkle okudum.
Çok güzel bi araç kazasız belasız kullanmanız dileğiyle ;)
maşallah kazasız belasız kullanın. İç temizlikte ne kullandınız ? koltuklarda özellikle ?
hayırlı olsun güle güle kullanın
Eyvallah
Morette var elimde o yuzden takacagim uzerindeki darlarda sararma var deismesi lazim ama muayeneyi bekledim morette deneyecegim orjinal fari bende seviyorum olmadi sokeriz :)
Saol kardesim en kisa zamanda ins
Eyvalkah
Saol kardesim
Abla binmis sadece temizleyip adam etmek bize kaldi , tesekkurler
:icon_tup: tesekkurler
Cok saol kardesim senin aracida gordum Masallahi var cok guzel gidiyor oda bir boncuk :icon_tup:
Saol kardesim dusuncelerin icin tesekkur ederim
:D:D:D titresimde var arabada
MasAllah kanka :)
hey maşallah , bu orjinallikte 106 bulmak herkese nasip olmaz.